party hud
Results 1 to 10 of 10

Thread: party hud

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    101

    Default party hud

    my pp hud no longer showers player names.
    only player 1-6 , like its anonymous, but its nots anonymous.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4

    Default

    I have the same problem.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5

    Default

    Except it is anonymous - look at your hand histories. This was implemented a few weeks ago.

  4. #4
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,357

    Default

    Please see this -*Cash Games Hand Histories to be Anonymised from October 5th | partypoker.com blog

    The HUD should work but it will show stats for Player 1, Player 2, etc instead of Player screen names. *We updated HM2 to reset the stats at each new table to 'Session Stats' which uses the HUD Settings > General Settings > HUD Font > 'Alt Background' color so you will know they are session stats and not lifetime stats. *If you do not want the HUD background to be red change the 'Alt background' color by clicking it with your left mouse button and using the color picker.

    Please update to this version
    http://www.holdemmanager.com/Downloa...AutoUpdate.exe
    Regards udbrky (Chris)

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by udbrky View Post
    Please see this -*Cash Games Hand Histories to be Anonymised from October 5th | partypoker.com blog

    *If you do not want the HUD background to be red change the 'Alt background' color by clicking it with your left mouse button and using the color picker.

    Please update to this version
    http://www.holdemmanager.com/Downloa...AutoUpdate.exe
    Hi!
    Ive changed red color of the 'Alt background' and it have been upgraded in the replayer. But there are no changes while playing at party. Ive tried this with v8443 and v8453. Help me please. My eyes cant see this red color

  6. #6
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,357

    Default

    You're probably adjusting the wrong HUD. Each one is separate. Adjust the one you play with.
    Regards udbrky (Chris)

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    10

    Default

    thanks, its ok!

  8. #8
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,357

    Default

    You are very welcome. Thank you for letting us know it solved your problems. It helps us when crafting future replies to other customers with similar problems.

    Good luck at the tables. If you have any further questions or problems do not hesitate to ask us.
    Regards udbrky (Chris)

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    49

    Default

    quite often my hud detects the wrong number of players at the table and I have to manually adjust it. Is there a fix for this??

  10. #10
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,357

    Default

    Please update to this version
    http://www.holdemmanager.com/Downloa...AutoUpdate.exe

    Please follow the instructions in the following FAQ and reply back with the answers to the 12 questions in that FAQ. Those answers should help us quickly identify your issue, skipping questions will just mean we have to ask again in the next email and will delay the resolution of the issue - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: What can be done if the HUD does not work?

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: Feature Logging

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Save a copy of the original Hand history for the table with the issue
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: How Do I Send a Log File to Holdem Manager Support?

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. No more hud on Party.fr & PMU.fr
    By loustic in forum Bug Reports
    Replies: 2
    Last Post: 05-26-2013, 02:44 PM
  2. Party: no HUD
    By Steinpilz0104 in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-2012, 10:08 AM
  3. Party bug
    By reddevil_cero in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 02-22-2012, 10:02 AM
  4. No HUD on Party
    By Melgaard in forum Manager General
    Replies: 8
    Last Post: 05-10-2011, 02:24 PM
  5. Party
    By ABoutBlank in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2008, 08:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •