No HUD or hands importing on ACR
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    4

    Default No HUD or hands importing on ACR

    Excuses me for opening this thread (pbb is done before) but the search fuction didnt help me out.

    Downloaded ACR this morning and started play cash but HUD doesnt appear and it also seems he is not importing hands.

    1.I already searched in the lobby for the box to auto save HH's but cant find it.
    2.I also already read that I have to change the time of the client but I have no idea how to do this.
    3. Which network I have to choose when I want to change the site settings in HM2. ACR does not appear in my list.

    Thanks in advance

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,842

    Default

    We will never list skins. There are too many. You can use Online Poker Traffic Rankings & News | Poker Sites & Networks | PokerScout to learn about the skin and the network it is on, which is WPN - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: Winning Poker Network Setup

    Please update to this version
    http://www.holdemmanager.com/Downloa...AutoUpdate.exe

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: Feature Logging

    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Save a copy of the original Hand history for the table with the issue
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: How Do I Send a Log File to Holdem Manager Support?

    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Some Full Tilt HU Cash hands importing as RUSH NL Hands
    By Negleyjj in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 02-28-2011, 12:27 PM
  2. Importing hands problem ( 0 hands imported)
    By pokermara in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-2010, 12:58 PM
  3. Problem Importing/auto importing hands..
    By Earl in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 03-08-2010, 01:05 PM
  4. Hands importing but some missing from HUD recent hands list
    By theOrganGrinder in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2010, 09:00 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 10-05-2009, 10:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •