HUD not working on winner poker (ipoker network)
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    37

    Default HUD not working on winner poker (ipoker network)

    i am using HM version 2.0.0.8446. My HUD is working on normal tables at winner poker but not on the speed tables. i also checked pokerstars and my HUD works there.

    Thanks,

    Eoin

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,102

    Default

    Please see this FAQ which gives instructions on how to configure HM2 to work with Ipoker Speed Tables - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: How to setup Holdem Manager to run with IPoker Speed Tables

    If you continue to have problems please send the requested files/screenshots as instructed at the end of the FAQ in the link above.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    4

    Default

    I have the same problem but in Titan Poker UK on Speed Tables my HUD no working. HUD is working ewerywhere only exception in Titan Poker UK Speed Poker. I trayed everything from your guide. And still not working.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,078

    Default

    Quote Originally Posted by nnnwho View Post
    I have the same problem but in Titan Poker UK on Speed Tables my HUD no working. HUD is working ewerywhere only exception in Titan Poker UK Speed Poker. I trayed everything from your guide. And still not working.
    Please send the logs/files as explained at the end of the FAQ linked above:

    Please enable the Settings > Feature Logging > [x] 'HUDStats' and 'FastPoker' option and increase the Max number of log files option to 10 so old logs are saved with date/time stamps. You can also enable this before you launch HM2 from the Start Menu.


    Please reproduce the problem and:
    - Attach a screen shot of the table/desktop
    - Try to include the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the screen shot
    - Save a copy of the original Hand history for the table with the issue
    - Close HM2 and attach your HM2Logs folder with a detailed description of what you were doing and what problems you were experiencing.


    With all the above information we should be able to narrow down what is causing the issue. If all the information is not included we will need to email you again to request it.

Similar Threads

  1. Add Support For Winner Poker (Ipoker New)
    By Masakik in forum Feature Requests and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-2016, 08:05 AM
  2. can't make it work on ipoker (winner poker)
    By oboltys88 in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 12-31-2015, 11:19 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 04-22-2015, 01:13 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 04-25-2014, 05:24 PM
  5. Winner Poker (ipoker) - import problems
    By Buzzdee85 in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 05-12-2010, 01:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •