No hud in speed poker
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    12

    Default No hud in speed poker

    I dont have problems with normal tables but i dont have hud in speed poker..

    Hands are tracking correctly because i have graphs and i can replay hands with stats

    But i dont have hud..

    i allredy re-installed ipoker soft but nothing..


    My english suck i know xD

    i need help

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,890

    Default

    Please see this FAQ which gives instructions on how to configure HM2 to work with Ipoker Speed Tables - Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: How to setup Holdem Manager to run with IPoker Speed Tables

    If you continue to have problems please send the requested files/screenshots as instructed at the end of the FAQ in the link above.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Speed Poker NetBet Poker (iPoker)
    By androidov in forum Русский форум
    Replies: 7
    Last Post: 09-25-2014, 03:14 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 03-28-2013, 05:51 PM
  3. HM2 und Speed poker
    By Toddel in forum German Forum
    Replies: 2
    Last Post: 11-26-2012, 05:25 PM
  4. Speed poker HUD
    By gareth336 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-28-2012, 10:15 PM
  5. Speed Poker Bet 365
    By Ashton733 in forum HM2 Releases
    Replies: 2
    Last Post: 06-29-2012, 10:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •