HUD not working on Zoom
Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 72
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    4

    Default HUD not working on Zoom

    HUD doesnt start when I open ZOOM tables. I can see my hands in Reports and active session. Hand history settings on pokerstars are in check, saving in english and everything.Running latest version of the HM2. Dont know whats the problem. Please help..

    MOD NOTE

    HM2 HUD is currently not working on PokerStars Zoom $0.01/$0.02 and $0.02/$0.05 tables. PokerStars has implemented changes that we are working to support and hope to have a fix available soon.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    18

    Default hud no working zoom

    Hi

    Still "waiting for hands" Yesterday everything was fine.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    4

    Default Zoom HUD not working after Stars update this morning

    I've tried all the usual stuff, updated HM2 to newest version, turned off AVG and it still won't work. I checked it for reg tables and they're fine.

    Cheers

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5

    Default

    Same here after the random small update that closed the tables. Sending the files at some point.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    21

    Default

    Me too. Identical situation

  6. #6
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,839

    Default

    Make sure you always start HM2 first before you open the PokerStars Client. If you closed PokerStars for any reason (like a stars forced update) and did not close HM2 please close them both and start HM2 before you stars PokerStars again.

    Please check all of the steps on this FAQ - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...rs+Zoom+Tables

    If you continue to have problems please send the requested files/screenshots as instructed at the end of the FAQ in the link above.

  7. #7
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,839

    Default

    Make sure you always start HM2 first before you open the PokerStars Client. If you closed PokerStars for any reason (like a stars forced update) and did not close HM2 please close them both and start HM2 before you stars PokerStars again.

    Please check all of the steps on this FAQ - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...rs+Zoom+Tables

    If you continue to have problems please send the requested files/screenshots as instructed at the end of the FAQ in the link above.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    21

    Default

    Fozzy71. There's something else going on here.

    There is not hud in Zoom on both my laptop and desktop. Never had this problem before.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    18

    Default

    There is no hud on zoom tables, I think there was an update on zoom tables...

  10. #10
    Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    43

    Default

    Today was the update on the zoom table , this problem at all , perhaps not at all limits .

    The only problem on the table nl2 -nl5
    Last edited by BobyBu; 08-24-2015 at 10:30 AM.

Similar Threads

  1. HUD not working on zoom tables, working in normals
    By Zao in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 03-25-2015, 12:29 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 03-15-2015, 02:44 AM
  3. Zoom hud not working,normal is working
    By dsm12475 in forum General Support
    Replies: 7
    Last Post: 08-25-2014, 08:45 PM
  4. ZOOM HUD not working
    By R0b5ter in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 04-20-2014, 10:49 AM
  5. hm2 Hud not working for zoom
    By brummel in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-2012, 09:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •