Grosvenor Casino Poker
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    24

    Default Grosvenor Casino Poker

    Does anybody know what software Grosvenor Casino use? I wanted to setup HM2 to use on Grosvenor, but couldn't find what software developer they have chosen.

    Am I missing something obvious? Or are they the ninjas of the poker world?

  2. #2
    Senior Member _Loki_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    B/ham UK
    Posts
    2,856

    Default

    Are you referring to "grosvenorcasinos" [s on the end] - playable only in UK, Eire & Gibraltar?
    Here: Poker | Play Online Poker Games | Grosvenor Casinos

    I'm 80% certain they do use 3rd party s/ware for poker
    Both a downloadable version & maybe a cloud-based version for mobile phone/tablet,
    but the T&Cs nor any links on the site give the names of the s/ware providers - which is unusual
    Good news is there's nothing in the T&Cs that mentions a specific ban on HUDs - a very poor set of T&Cs actually
    Grosvenor linked up with "Evolution Gaming" two years ago to produce a live online gambling environment with real dealers, but it doesn't cover poker unless they've added poker recently - but I doubt it

    So I can't help.

    Have you downloaded the software?
    Does it produce Hand Histories you can view in the game?
    Can they be saved to your PC?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    24

    Default

    Hi Loki, thanks for your reply, that is the Grosvenor casino that I'm talking about. You can store hand histories locally, although I'm not sure how you specify where on Grosvenor. I don't use the site that often, just for satellites to live tournies, but I've got so used to using HM2 on PS that it seems like I'm walking down the street with no pants on when I play on Grosvenor without HM2

  4. #4
    Senior Member _Loki_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    B/ham UK
    Posts
    2,856

    Default

    Quote Originally Posted by Roversf View Post
    ...what software Grosvenor Casino use?
    I've found the relevant info hidden away in a second set of T&Cs. Source here:
    https://games.grosvenorcasinos.com/p...rs_house.shtml

    5. SHARED POKER ROOM NETWORK

    5.1. We participate in a shared poker room network which enables you to play poker together with other players from other poker room websites all joining the same game or the table or the tournament through a shared poker room platform managed by a third party provider of poker network services, PLAYTECH SOFTWARE LTD which is licensed by the ALDERNEY GAMBLING CONTROL COMMISSION. The games on our site are managed by the iPOKER NETWORK (GAME PARK TRADING LTD, AN ASSOCIATED PLAYTECH COMPANY) which also moderates the chat room and organises any tournament that you may enter through the site. If you are not satisfied with how we handle any complaint, you should refer it to the ALDERNEY GAMBLING CONTROL COMMISSION which is the regulator of our poker site.

  5. #5
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,844

    Default

    Please see the Ipoker setup guide - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...2/iPoker+Setup

    Please follow the instructions in the following FAQ and reply back with the answers to the 12 questions in that FAQ. Those answers should help us quickly identify your issue, skipping questions will just mean we have to ask again in the next email and will delay the resolution of the issue - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...es+not+work%3F

    Alternatively you can use our Priority Support Tool which often resolves the issue and it will ask you relevant questions and at the end it will forward us the answers if you couldn't resolve it - http://www.holdemmanager.com/store/priority-support/ - look for the 'HUD is not working' topic. Requests via the priority support tool receive higher priority than normal emails.
    Regards udbrky (Chris)

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    24

    Default

    Loki, udbrky thanks for your help I'll set it up and then answer the questions.

    Thanks again guys.

Similar Threads

  1. Add support for Equity Poker Network (Full Flush Poker) please
    By mikewvp in forum Feature Requests and Feedback
    Replies: 15
    Last Post: 07-04-2015, 05:51 PM
  2. MergeConverter.com Use Holdem Manager with Carbon Poker, Poker Nordica Aced.com etc.
    By daedal in forum 3rd Party Programs Compatible With HM2 or HM1
    Replies: 79
    Last Post: 12-08-2011, 11:24 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-12-2010, 04:29 AM
  4. Rush poker / Normal poker - how make my notes come back?
    By Abaddon in forum Manager General
    Replies: 8
    Last Post: 02-12-2010, 07:00 AM
  5. How to add live casino cash game?
    By NetZorro in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 12-27-2009, 10:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •