problem in section "reports" no hands no reports
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    5

    Default problem in section "reports" no hands no reports

    hello,
    when i launch hm2 i see all hands are loading but when i go in reports, noting only "not hands found, go in faq". then i go in active session and i can see my sessions played. i don't understand. help me please thanks.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,898

    Default

    It sounds like there is a corrupt filters or report file.

    Close HM2
    Please delete everything in:

    Win Vista/7/8: C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\Re ports and \Filters
    Windows XP: C:\documents and settings\username\application data\HoldemManager\Reports and \Filters

    Showing hidden files: http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...in+Windows%3F+
    Restart HM2 and the issue should be resolved.
    Regards udbrky (Chris)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    5

    Default

    ok thanks!!!

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12-23-2014, 04:01 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 04-13-2013, 11:44 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-08-2012, 06:05 PM
  4. Replies: 24
    Last Post: 03-29-2012, 01:58 PM
  5. "Reports" section doesn't have my whole database
    By seds951 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2010, 06:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •