HUD not working on ZOOM Tables - Page 22
Page 22 of 22 FirstFirst ... 12202122
Results 211 to 214 of 214
  1. #211
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    4

    Default

    Hud вроде заработал.... но почему то опаздывает на одну раздачу... Как это починить ?

  2. #212
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,106

    Default

    HM2 development ended on 31Dec2020 so we will not be updating the software any longer. Rolling back to previous versions of HM2 will not fix the HUD on these former ante tables. You can fix this yourself if you close PokerStars and HM2 then edit the C:\Users\{UserName}\AppData\Roaming\Roaming\Holdem Manager\config\PokerstarsZoomTables.xml file to remove the references to the antes. i.e. Change "Aludra (Ante)" to "Aludra". If you can't see it, turn off the windows option that is hiding that directory.

    Please see this post for a more detailed description and translate it to your language.

  3. #213
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    7

    Default

    I am also facing problems regarding HUDS on zoom table. Did you found any solutions to this? Help me if you can.

  4. #214
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,656

    Default

    Quote Originally Posted by finlay31 View Post
    I am also facing problems regarding HUDS on zoom table. Did you found any solutions to this? Help me if you can.
    Please close HM2, download this ZIP,
    https://www.holdemmanager.com/Downlo...ZoomTables.zip
    and unzip (replace existing) it to this folder
    C:\Users\{UserName}\AppData\Roaming\Roaming\Holdem Manager\config\
    (instead of {Username} type Windows user name)

    As previously communicated in emails, alerts, and forum posts, there will be no future updates or support for HM2. Stars subsequently released an update that changed Zoom tables and antes. This has resulted in the hands not importing and the HUD not displaying on those tables for HM2 users. Because HM2 is no longer supported, we suggest that you upgrade to HM3 which has a fix for this in our latest HM3 version.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. Hud not working at zoom tables
    By oneselfishguy in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2014, 02:48 PM
  2. HUd not working on zoom tables
    By Zizka in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-2014, 07:03 PM
  3. HUD not working on zoom tables
    By TyCuS in forum Bug Reports
    Replies: 7
    Last Post: 06-28-2014, 11:46 AM
  4. HUD not working on ZOOM tables.
    By bart1048 in forum Bug Reports
    Replies: 6
    Last Post: 12-13-2012, 10:59 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •