HUD not working on ZOOM Tables - Page 22
Page 22 of 22 FirstFirst ... 12202122
Results 211 to 212 of 212
  1. #211
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    4

    Default

    Hud вроде заработал.... но почему то опаздывает на одну раздачу... Как это починить ?

  2. #212
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,856

    Default

    HM2 development ended on 31Dec2020 so we will not be updating the software any longer. Rolling back to previous versions of HM2 will not fix the HUD on these former ante tables. You can fix this yourself if you close PokerStars and HM2 then edit the C:\Users\{UserName}\AppData\Roaming\Roaming\Holdem Manager\config\PokerstarsZoomTables.xml file to remove the references to the antes. i.e. Change "Aludra (Ante)" to "Aludra". If you can't see it, turn off the windows option that is hiding that directory.

    Please see this post for a more detailed description and translate it to your language.

Similar Threads

  1. Hud not working at zoom tables
    By oneselfishguy in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2014, 02:48 PM
  2. HUd not working on zoom tables
    By Zizka in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-2014, 07:03 PM
  3. HUD not working on zoom tables
    By TyCuS in forum Bug Reports
    Replies: 7
    Last Post: 06-28-2014, 11:46 AM
  4. HUD not working on ZOOM tables.
    By bart1048 in forum Bug Reports
    Replies: 6
    Last Post: 12-13-2012, 10:59 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •