HUD not working with tournaments on Stars, but works perfectly with Zoom
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    34

    Default HUD not working with tournaments on Stars, but works perfectly with Zoom

    Hi guys,

    As the title says, my hud doesn't work with tournaments or SNG's, but it works perfectly with zoom.
    I use Pokerstars 7 and 6, but it doesn't make a difference.
    The tournaments hands are imported by HEM, but no hud.
    As I open the table-finder, the tables do appear but I can't get the HUD running.

    Thanks in advance!

  2. #2
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    Set the PokerStars lobby language to English.

    Which Operating System, Firewall, and Anti-Virus are you using?

    For W7 and Vista you must set \holdem manager\holdemmanager.exe, hudfuncsapp.exe are started as administrator. Run the windows explorer and navigate to your Holdemmanager2 installation directory. Right click the executables and select properties... then select "Run as admin" from the compatibility tab.

    Add exceptions to the windows firewall for those files even if the firewall is turned off. If you have a 3rd party firewall, do the equivalent or uninstall it temporarily.

    Run a manual Windows Update and install all updates, including all .net framework updates.

    Turn off User Account Control: Turn User Account Control on or off - Windows Help
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    34

    Default

    Hi Pat,

    I'm lost now, cause since today my hud also stopped working with the zoom tables (there was a Stars update today, but rolling back to 6 doesn't fix it either).

    - I'm running Win 7 with the last updates and have the latest .net framework updates as well
    - I have no anti virussoftware
    - I disabled Windows Firewall, but made exceptions for the files anyway
    - All my essential files are running as admin
    - I have UAC turned off
    - Stars languade is English
    - Hands are still imported and appear correctly in reports

    But no hud on zoom (since today) and tournament tables
    Last edited by Stuifje; 11-23-2014 at 10:40 AM.

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,786

    Default

    Please update to the latest version if you haven't yet - http://forums.holdemmanager.com/hm2-...-new-post.html


    Make sure you always start HM2 first before you open the PokerStars Client. If you closed PokerStars for any reason and did not close HM2 please close them both and start HM2 before you stars PokerStars again.


    Please check all of the steps on this FAQ - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...rs+Zoom+Tables


    If you continue to have problems please send the requested files/screenshots as instructed at the end of the FAQ in the link above.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    34

    Default

    Not exactly sure what did it, but all works fine now.

  6. #6
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,786

    Default

    Thank you for letting us know your problems are resolved. Good luck at the tables. If you have any further questions or problems do not hesitate to ask us.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-22-2014, 03:58 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-06-2014, 10:51 PM
  3. Zoom and Rush not working in certain tournaments?
    By hud bonkers in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2014, 12:20 AM
  4. hem not working for zoom tournaments on ps
    By foldforchips in forum General Support
    Replies: 4
    Last Post: 03-28-2013, 01:41 PM
  5. HUD not working for Cash but works for tournaments..
    By overrdose in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 07:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •