TN2 not works y PS.uk - Page 2
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 46
  1. #11
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    64

    Default

    Quote Originally Posted by Ninja Support View Post
    Hi,

    I have no ETA at the moment, i am waiting on confirmation from the developers as they are currently working on it, Once i hear from them i will update you guys here.
    Hi solution awaited for me too; many thanks.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8

    Default

    Same here. Some things worked on PS but nothing on FT. Emailed files and description

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    1

    Default

    Hello, I also have problems with TN2 and PS.UK.

    In my case the SnG Sensei started registering me in tournaments as usual... and before I knew it I was playing in 26 tables at the same time (and I usually play 12!).

  4. #14
    Administrator Ninja Support's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1,003

    Default

    Hi,

    We might have a fix for this issue but we need someone that uses stars.uk to assist us, if anyone is available please PM me asap and i will give you my skype contact.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Ninja Support View Post
    Hi,

    We might have a fix for this issue but we need someone that uses stars.uk to assist us, if anyone is available please PM me asap and i will give you my skype contact.
    I can't find the option to pm you.

    I'm available if you want to try something.

  6. #16
    Administrator Ninja Support's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1,003

    Default

    Hi Kals

    I have sent you a PM please add me on skype.

  7. #17
    Administrator Ninja Support's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1,003

    Default

    Hi Guys

    We have just released a new beta release that will fix the stars.uk http://www.holdemmanager.com/Downloa...ate2.3.178.msi

    We are working on the fulltilt and once a release is available ill update you here .

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Ninja Support View Post
    Hi Guys

    We have just released a new beta release that will fix the stars.uk http://www.holdemmanager.com/Downloa...ate2.3.178.msi

    We are working on the fulltilt and once a release is available ill update you here .
    This version doesnt work for me at all. How do i downgrade and go back to the last version which had some functionality at least.

  9. #19
    Administrator Ninja Support's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1,003

    Default

    Hi Kate

    This is working for all other users that we gave the build to, what exactly is not working? Please try this

    Close PS and TN2
    Go to c:\program files (x86)\Pokerstars
    and rename the following
    Uninstall Pokerstars
    to
    Uninstall Pokerstars.uk

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    23

    Default

    That sorted it thanks alot.

Similar Threads

  1. almost nothing works on FTP
    By h1nt in forum Table Ninja 2
    Replies: 3
    Last Post: 11-25-2013, 05:45 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2013, 05:19 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 06-27-2012, 06:07 PM
  4. my hud dosnt show up import works table manager works
    By cmonk33 in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-2011, 04:17 AM
  5. HUD works suddenly works partially
    By sloove in forum Manager General
    Replies: 16
    Last Post: 02-27-2011, 10:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •