winamax go fast hud?
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    2

    Default winamax go fast hud?

    Any plans to get update for winamax new go fast tables? Import works but HUD doesn't.

  2. #2
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    There currently are no plans to support the HUD for Go Fast.
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    2

    Default

    Is that the same for HEM2?

  4. #4
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    Yes, also currently for HM2 no plans to add support for the Go Fast HUD
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Patvs View Post
    Yes, also currently for HM2 no plans to add support for the Go Fast HUD


    are there already changes? is HM2 support for this format (GO FASR on WINAMAX) already?

  6. #6
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,835

    Default

    Quote Originally Posted by ADZ127 View Post
    are there already changes? is HM2 support for this format (GO FASR on WINAMAX) already?
    This is a very old HM1 thread you posted in. Winamax has asked us to not display a HUD on their 'Go Fast' tables so we have to follow their rules or they would ban our software from their other tables.

  7. #7
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,835

    Default

    Quote Originally Posted by ADZ127 View Post
    are there already changes? is HM2 support for this format (GO FASR on WINAMAX) already?
    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    This is a very old HM1 thread you posted in. Winamax has asked us to not display a HUD on their 'Go Fast' tables so we have to follow their rules or they would ban our software from their other tables.
    I just discovered that they have changed their stance and now allow a HUD. HM3 now works on these tables but HM2 or HM1 will not work on these tables.

Similar Threads

  1. No Hud HU Fast forward
    By Silverfalk in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 06-09-2013, 05:58 PM
  2. My HM2 doenst come up ffs. plz help fast.
    By Saboni in forum Bug Reports
    Replies: 5
    Last Post: 05-28-2013, 08:58 PM
  3. report tab ( and others ) go away too fast
    By Arizona Willie in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2013, 09:56 PM
  4. 1.12.10b fast tables don't have a HUD
    By iopq in forum Releases
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2012, 04:19 PM
  5. HEM Doesn't update very fast...
    By oasis.g in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 10-10-2009, 06:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •