HEM 1.14.01 not importing fixed limit games on pokerstars
Results 1 to 10 of 13

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5

    Default HEM 1.14.01 not importing fixed limit games on pokerstars

    Hello, I recently switched from playing no limit micro stakes cash games on pokerstars to playing fixed limit micro stakes cash games The HUD is not working on the fixed limit games and hands will not import while I am playing. they will import once the session is over but not during. The HUD will come on screen sometimes but the data fields are all empty. It does however still work on the no limit micro stakes cash games. I am currently using HEM 1.14.01.


  2. #2
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,787

    Default

    Please zip and mail the original handhistory files (you find them in the HM archive folder or in the handhistory folder of your poker client) together with a link to this thread and an explanation of the problem to support@holdemmanager.com. We will then try to reproduce the problem.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5

    Default

    I also just noticed another few details. When the HUD does show up on screen with the blank fields it sometimes shows a 10 seat table in the table manager as a 6 max table but it will display 7 stat boxes on screen. So that is just weird on many levels. also when I watch the import of the hands after the fact it sometimes shows lots of errors like as many as 60 in just over 100 hands imported. Just thought I would add these observations as I figured the more you know about the issue the better.

  4. #4
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,902

    Default

    I want to let you know that your bug has been received and will be tested in the order it was received. Once we have tested and documented it thoroughly we will send you our results and/or ask for any other info/files that we may need to help resolve it.
    Regards udbrky (Chris)

  5. #5
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    32,309

    Default

    One of our testers just played some Fixed Limit with the latest internal build and hands imported fine and HUD worked as expected.

    Please update to the latest version - http://www.holdemmanager.com/Downloa..._11Apr2014.exe

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5

    Default

    I just used the link to download the update and it is still not working for me. The table manager still shows the incorrect number of players at the table. The HUD I have not been able to make come up at all not even if I relaunch. The hands for fixed limit holdem imported for the first little while, but even before I added this most recent update the hands stopped being imported during and after a session. so as things are right now my holdem manager program is not doing anything that it is supposed to do.
    Last edited by citrusfreak; 04-14-2014 at 12:43 AM.

Similar Threads

  1. Fixed Limit - NC help
    By aenetomic in forum NoteCaddy
    Replies: 7
    Last Post: 11-15-2012, 07:30 PM
  2. PokerStars PLO Home Games not importing
    By Torstein in forum General Support
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2012, 02:39 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 06-20-2012, 07:03 AM
  4. Merge Fixed Limit export hands turn into NL importing again
    By Roenepoen in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-2011, 11:25 AM
  5. Fixed limit go to v3?
    By Cherufe in forum Leak Buster
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2010, 01:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •