Include PokerHeaven on poker room list
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member royalducks's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1

    Exclamation Include PokerHeaven on poker room list

    Hello,

    I saw that PokerHeaven by Microgaming is not on Table Scanner poker rooms list. They have just join Microgaming Network at the start of this year. Please add Poker Heaven on poker rooms list that we can use Table Scanner. I hope to be solved asap.

    Thank you for help!
    Attached Images Attached Images
    • File Type: png 1.png (28.4 KB, 4 views)

  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    30

    Default

    can anyone answer when this is going to be done?

  3. #3
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,806

    Default

    The developer just pushed a fix for this in our latest internal beta so it should be available to you guys once the next beta is public.

    These changes should be available in the next gold beta release. While we do not have an exact date for the release, you will receive a prompt to update once available as long as you have enabled the Settings > General > [x] Prompt for Beta Updates.

Similar Threads

  1. Add poker room name
    By telemac73 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2014, 12:49 PM
  2. Notes from poker room to HM2
    By Alessandro in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 10-23-2012, 07:46 AM
  3. Hud doesn't work on my poker room.
    By ocramr86 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2012, 04:39 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •