Pokerstars.it don't work Hud at zoom table tournaments only
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    13

    Question Pokerstars.it don't work Hud at zoom table tournaments only

    Ok I play zoom cash and HUD go well but it doesn't go in tournament zoom

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,749

    Default

    Make sure the poker client and hand histories are both in English. If it is not, you need to change it in the Lobby Options or reinstall the software and choose English.

    Please update to the latest version - http://www.holdemmanager.com/downloa...r_2_Update.exe

    Please check all of the steps on this FAQ - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...rs+Zoom+Tables

    If you continue to have problems, please use the tool in the following link to send a HUD Report - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...Reporting+Tool

    Please reproduce the problem and attach:
    - a screen shot of the table/desktop
    - a hand history for the table
    - a screenshot of the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the picture
    - Please attach your holdemmanager.config file from C:\Users\YourName\AppData\Roaming\HoldemManager and your prefs.xml file from the \Config folder.
    - Please send a log file as well - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    Please zip and email the requested files to hm2support@holdemmanager.com and let us know that you also sent a hud error report.

Similar Threads

  1. HM2 - Reports tournaments donīt work fine PokerStars
    By Tayguera in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2014, 05:50 PM
  2. Pokerstars Zoom: Hud showing only at one table
    By heilenmax in forum General Support
    Replies: 0
    Last Post: 07-24-2013, 05:47 AM
  3. not work at tables hm2 zoom, pokerstars.es
    By fold1221 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-01-2012, 09:03 PM
  4. PokerStars.EE + Zoom = HUD doesn't work
    By StaticMoth in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-21-2012, 09:31 AM
  5. Pokerstars run-as-admin (for zoom-HUD) doesnt work
    By smartmike in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2012, 07:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •