i cant import a new hud
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    12

    Default i cant import a new hud

    i did try to import a new hud. when i do this, holdemmanager says: loading failed. How can i fix this problem?

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,674

    Default

    Please attach the file you are trying to import to the thread.

    - To attach it to a thread in the forums, look below the post reply button when you start a new reply and you'll see a manage attachments button.
    - Click this and attach the file.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    12

    Default

    this is the file it is about. I m pretty sure there is nothing wrong with the file, because i did manage to import it on another holdem manager 1.
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,882

    Default

    I had no issues.

    Please update to this version:

    http://www.holdemmanager.com/Downloa..._14Feb2014.exe

    You'll need to add these files to the steps in this FAQ:
    - holdemmanager.exe
    - hmimport.exe, hmhud.exe

    http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...olders+HM2+use

    The steps are the same, as it is for Windows, rather than HM.

    What messages do you get?
    Regards udbrky (Chris)

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    12

    Default

    I m sorry, the problem I have is on holdem manager 1

  6. #6
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,674

    Default

    The link he gave to update was for HM1. The faq link was for HM2 but it was just as a guide on what to do for the HM1 files he mentioned between the links as we do not have that same FAQ in our HM1 faq system.

    This HUD file imported fine for me in HM1 using the HUD Options > Player Preferences > Import button.


Similar Threads

  1. Auto Import Misses Stars 200nl Hand, Won't Manually Re-Import
    By grogheadflow7 in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 02-01-2012, 10:37 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 01-10-2010, 08:26 AM
  3. Manual Import Works Fine, Auto Import Isn't Working
    By bam808 in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 01-06-2010, 02:19 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 09-24-2009, 06:18 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-24-2009, 11:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •