VS Hero stats don't show - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    8

    Default

    I will send it when I have access to my pc, on friday.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    8

    Default

    I've mailed the backup files as you instructed!

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    8

    Default

    There was an unknown problem with my database. Creating a new database solved the problem. Thanks a lot to the support!

  4. #14
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    28,918

    Default

    You are very welcome. Thank you for letting us know it solved your problems. It helps us when crafting future replies to other customers with similar problems.

    Good luck at the tables. If you have any questions or problems do not hesitate to ask us.

Similar Threads

  1. How do I change the Hero stats that show...
    By rdd110 in forum General Support
    Replies: 6
    Last Post: 08-07-2013, 09:29 PM
  2. Stats vs hero appear doesnt show
    By supermamma in forum Bug Reports
    Replies: 6
    Last Post: 05-24-2012, 11:16 AM
  3. show full hero stats?
    By guysml in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2010, 01:59 AM
  4. How to make HUD not show Hero stats
    By eurythmech in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-2010, 03:10 AM
  5. Disabled Hero stats show
    By smf in forum Manager General
    Replies: 8
    Last Post: 08-08-2008, 03:11 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •