Possibility to display "sample" like PT4.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    37

    Default Possibility to display "sample" like PT4.

    Is there any chance to display in HM2 popups smaple size like on this ss:

    http://www.pokertracker.com/sites/fi...name=3+pop.png

    TOTAL VPIP

    82(9/11) - like here (9/11)

    ?

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,519

    Default

    We do not have any plans to change the way we show samples. We show them as 82 (11) so they take up less space than 82 (9/11). Once the sample size is >99 we stop showing the sample size.

Similar Threads

  1. Sample for "solid" stat of standard deviation
    By Lunitis in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-2013, 03:22 PM
  2. Possibility to have "Net Winnings" in instead of $ ?
    By AnDoR-PoKe in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-2013, 08:11 PM
  3. "Adjust color for sample size"
    By billtimbob in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2010, 05:30 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 12-31-2009, 05:35 PM
  5. Sample report "flop high card" in reportbuilding101 doesn't work
    By creedofhubris in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2009, 04:01 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •