No hud zoom since last update ps.com
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    31

    Default No hud zoom since last update ps.com

    Hey,

    My hud doesnt appear on zoom tables since the last update from this night.

    Hud still works fine on regular tables.

    Am i alone with this issue? Could you fix it?

    SpS_Zen

  2. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    31

    Default

    Well, it works fine now. Dont know what happened.

    You can close the thread.

  3. #3
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,230

    Default

    Was this on regular zoom tables or the new HU Zoom tables?

  4. #4
    Member Salamando's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    61

    Default

    My HUD is not working for HU CAP Zoom recently introduced by Stars. HUD works perfectly fine for all other variants of Zoom, all other games including other new HU Zoom variants, just not HU CAP Zoom - I'm receiving an error msg saying "do not cover this area" both Tableninja and the HUD aren't working, please advise ...

  5. #5
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,230

    Default

    Quote Originally Posted by Salamando View Post
    My HUD is not working for HU CAP Zoom recently introduced by Stars. HUD works perfectly fine for all other variants of Zoom, all other games including other new HU Zoom variants, just not HU CAP Zoom - I'm receiving an error msg saying "do not cover this area" both Tableninja and the HUD aren't working, please advise ...
    Please use the tool in the following link to send a HUD Report - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...Reporting+Tool

    Please reproduce the problem and attach:
    - a screen shot of the table/desktop
    - a hand history for the table
    - a screenshot of the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the picture
    - Please attach your holdemmanager.config file from C:\Users\YourName\AppData\Roaming\HoldemManager and your prefs.xml file from the \Config folder.
    - Please send a log file as well - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    Please zip and email the requested files to hm2support@holdemmanager.com and let us know that you also sent a hud error report.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    142

    Default

    Zoom HUD not working for me either.
    1. My active sessions tab is incorrect and showing the last session I played before reformatting my computer.
    2. My Zoom hands aren't being logged in the hand history folder, assuming I'm looking in the correct folder c:HM2Archive/Pokerstars/2013/12/1

    *Edit: None of my hands I played today or yesterday on either Zoom or regular tables are showing in my HEM reports. My regular table hand histories however are shown in the HM2Archive
    Last edited by Mt.Splashmore; 12-01-2013 at 03:19 PM.

  7. #7
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,230

    Default

    Quote Originally Posted by Mt.Splashmore View Post
    Zoom HUD not working for me either.
    1. My active sessions tab is incorrect and showing the last session I played before reformatting my computer.
    2. My Zoom hands aren't being logged in the hand history folder, assuming I'm looking in the correct folder c:HM2Archive/Pokerstars/2013/12/1

    *Edit: None of my hands I played today or yesterday on either Zoom or regular tables are showing in my HEM reports. My regular table hand histories however are shown in the HM2Archive
    Are you using 7932 or 7947? If you are using 7947 please roll back to 7932 - http://www.holdemmanager.com/downloa...r_2_Update.exe

    If you continue to have problems, try the following -

    *Try creating a new DataBase - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...m+Manager+2%3F

    *Now import a small portion of your \HM2Archive so you can see if the problem exists in the new DB - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...Hand+Importing

    All original hands that are auto-imported get moved to an archive for performance reasons. Your \HM2Archive is in C:\HM2Archive by default, but you may have put it anywhere. The archive should be organized by \Month\DayOfMonth (example: D:\HM2Archive\2009\07\31) or if it was auto-imported with 7283+ it would be in \HM2Archive\SiteName\YYYY\DD\MM.

    *If the new DB seems to work properly, it sounds like your database might be corrupt. You will want to restore your most recent backup and/or import the rest of your archives to the new DB, export/import the hands from the old DB to the new DB, and backup/restore any player notes and tourney summaries - and then delete the old DB.

    *Make sure you export/backup everything before deleting the old DB - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...r+%28Ribbon%29


    If you continue to have problems, please use the tool in the following link to send a HUD Report - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...Reporting+Tool

    Please reproduce the problem and attach:
    - a screen shot of the table/desktop
    - a hand history for the table
    - a screenshot of the Active Sessions tab and/or Sessions Report that also includes your windows clock and poker client lobby clock in the picture
    - Please attach your holdemmanager.config file from C:\Users\YourName\AppData\Roaming\HoldemManager and your prefs.xml file from the \Config folder.
    - Please send a log file as well - http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...ger+Support%3F

    Please zip and email the requested files to hm2support@holdemmanager.com and let us know that you also sent a hud error report.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    142

    Default

    Email sent. I also sent a HUD error report.
    1. I did not send a hand history because as mentioned in my post, HEM isn't logging any of my new hands.
    2. The files I sent are after creating a new database and importing a small part of my database (the ~20 hands I played yesterday). As mentioned, the hands only include the hands I played at the normal tables, not at zoom, since HEM isn't logging my Zoom hands for some reason.
    3. Also, my Hero screen name isn't available to select as you will see in the screenshot. Instead, HEM picks some other random player.

  9. #9
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    31,230

    Default

    Quote Originally Posted by Mt.Splashmore View Post
    Email sent. I also sent a HUD error report.
    1. I did not send a hand history because as mentioned in my post, HEM isn't logging any of my new hands.
    2. The files I sent are after creating a new database and importing a small part of my database (the ~20 hands I played yesterday). As mentioned, the hands only include the hands I played at the normal tables, not at zoom, since HEM isn't logging my Zoom hands for some reason.
    3. Also, my Hero screen name isn't available to select as you will see in the screenshot. Instead, HEM picks some other random player.
    Are the Zoom hand histories being written in the pokerstars hand history folder? Can you send us a hand from there?

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    142

    Default

    I followed the steps in the following:

    http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...er+Stars+Setup
    Step 1 in http://hm2faq.holdemmanager.com/ques...rs+Zoom+Tables

    And now my HUD is working for both regular and zoom tables, and my hands are being logged.
    However, despite selecting the favorite seat in the HUD options, my HUD position still randomly changes, for both zoom and regular tables.

Similar Threads

  1. Zoom after new update
    By ThePudel in forum HM2 Releases
    Replies: 14
    Last Post: 08-24-2013, 12:30 PM
  2. No Hud in Zoom since update from 29.03. to 7721
    By SirSixty in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 03-29-2013, 04:38 PM
  3. Zoom - no hud after Database update
    By ablazer in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2012, 11:49 PM
  4. HM1 Zoom and PokersStars 25-26.May update
    By ristorothe in forum General Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-26-2012, 08:28 AM
  5. Update for Zoom
    By RainbowJJ in forum Releases
    Replies: 3
    Last Post: 04-26-2012, 05:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •