Fish column says nothing
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12

    Default Fish column says nothing

    All tables have "0" under "fish" and I'm wondering if there's a setting I can't find or something...

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12

    Default

    Seriously, what is this? "fish" doesn't appear in search in this forum or the HM help files. It would be useful if this worked.

  3. #3
    Tech Support Manager morny's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    20,889

    Default

    It isnt active yet, well introduce it soon
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    We welcome any feedback on any solutions we provide, this helps us to provide better quality solutions in the future.

Similar Threads

  1. fish stats?
    By bibibibi in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2010, 04:32 PM
  2. Table Manager and the Fish Column
    By KrOliV in forum Manager General
    Replies: 12
    Last Post: 06-29-2009, 04:04 AM
  3. Hands View Column Selection
    By bandy in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 09-17-2008, 10:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •