can't use hm
Results 1 to 6 of 6

Thread: can't use hm

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3

    Default can't use hm

    HELLO

    EXCUSE ME FOR MY POOR ENGLISH

    I BOUGHT HOLDEM MANAGER -
    I USED IT FOR ONE MONTH WITHOUT PROBLEMS
    I PUT THIS WEEK BITDEFENDER ANTIVIRUS
    AND NOW I CAN'T USE HM
    I REINSTALL HM AND PSQL
    ALWAYS CONNECTION REFUSED
    WHAT CAN I DO ?

    i can read connect refused(0x0000274d/10061)
    is the server is runnign on host "localhost" and accepting TCP/IP connections on port 5432

  2. #2
    Tech Support Manager morny's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    20,889

    Default

    Please see this FAQ for solutions and youll probably need to uninstall that antivirus again until HM is up and running, its all explained in the FAQ

    //sorry forgot to include the FAQ link, glad Alain sorted it for you in the end
    Last edited by morny; 11-13-2008 at 09:59 PM.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    We welcome any feedback on any solutions we provide, this helps us to provide better quality solutions in the future.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3

    Default

    Thank you

    all my firewall is off
    i go to firewall to accept all the program as your faqs
    i go to services but postgres d'ont exist
    i desinstall and reinstall postgres
    i can't create new account
    it say you have already an account error fatal
    with pgadm there is no server

    please help me

    all thanks

  4. #4
    Senior Member Al1's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Geneva
    Posts
    2,873

    Default

    Quote Originally Posted by PIFFOUX View Post
    i desinstall and reinstall postgres
    i can't create new account
    it say you have already an account error fatal
    with pgadm there is no server
    Yeha, I had this problem one time. I believe it was happening to me because I tried to reinstall postges, but using the same username: postgres, or something like that.

    Uninstall postgreSQL, try to reinstall and don't put "postgres" but another word: "postgres22" for example for every "postgres" you see

    Works?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3

    Default it's running

    yes!!!

    that was

    with unistall - reinstall
    and change name of post...
    that was very easy but hard to know where was the problem
    whitout your exp, i think it was impossible


    it's running as well as the first day

    receive all my thanks

    thanks for your hurry
    thanks for your patience
    thanks for holdem manager to have a better game


    piffoux

  6. #6
    Senior Member Al1's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Geneva
    Posts
    2,873

    Default

    Quote Originally Posted by PIFFOUX View Post
    yes!!!

    that was

    with unistall - reinstall
    and change name of post...
    that was very easy but hard to know where was the problem
    whitout your exp, i think it was impossible


    it's running as well as the first day

    receive all my thanks

    thanks for your hurry
    thanks for your patience
    thanks for holdem manager to have a better game


    piffoux
    I'm glad it works

    Thx to confirm it was actually this problem.

    Gl

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •