literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 6 of 6

Thread: Lag issue

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    10

    Unhappy Lag issue

    Hello,
    Now i have additional problems with that program. When i open it then it makes my tables to lag. What can be the reason for that. OFC still not working bet sizes, it takes randoms all the time. Sometimes if hand stars i have 2x on, nxt time 3x, another i am am just AI. Sucks a lot!!!

  2. #2
    Former TNPS Support Fool's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,052

    Default

    Make sure your using the modern table, default theme. Also make sure UAC is disabled according to the following instructions:

    http://faq.holdemmanager.com/questio...AC+(Windows+7)

    http://faq.holdemmanager.com/questio...ff+UAC+(Vista)

    Let me know if this doesn't seem to help.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4

    Default

    For me it didn't.

  4. #4
    Former TNPS Support Fool's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,052

    Default

    Its tough to say whats happening without more information. Please send a copy of the following files to support@alxsoftware.com and I'll check them over for errors:

    1) Your TNPPLog and TNPPConfigAutoLoad files. You will find them in C:\Program Files\TableNinjaPP

    2) A screen shot of your desktop with a table and your HUD displayed. See instructions at How to make screenhot? Taking screenshots is fast and free. No software to download. Please send the screen shot even if you don't have a HUD or custom table theme.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    41

    Default

    I am experiencing lag as well. Also, Table Under Mouse is not functioning properly. Sometimes I hover over a table, and it does not pop into the foreground(maybe part of the lag issue). Sometimes, it just needs a second or two. Also, a table will pop into the foreground when action is on me, while i'm hovering over a different table, and the hotkeys will act on that table in addition to the table under my mouse. Costs money every time it happens. Has me open folding QQs, 3betting garbage, all kinds of undesirable things.

  6. #6
    Holdem Manager Support Sarek's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Eridani 40
    Posts
    21,021

    Default

    Please set TN and poker client to run as admin :
    Navigate to TN install folder, find EXE file there, do right-click - properties - compatibility - set "Run this program as administrator" = ON.
    Do the same with poker client EXE.
    And add all these files to antivirus \ firewall exceptions.
    Last edited by Sarek; 04-14-2013 at 03:35 AM.

Similar Threads

  1. new issue
    By awojj in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 10-26-2011, 03:49 AM
  2. replayer issue and weird EV issue
    By Newt_Buggs in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 12-20-2010, 11:48 PM
  3. Another scanner issue/hud issue
    By Soche_user in forum Releases
    Replies: 7
    Last Post: 01-16-2010, 11:43 AM
  4. Issue with my db
    By johnnybeef in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 07-25-2009, 11:44 PM
  5. Hud working / Pop issue / Import Hud issue
    By Letissie in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2009, 02:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •