Table ninja freeze out - Page 2
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32
  1. #11
    Former TNPS Support Fool's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,052

    Default

    We are working on a fix for this. We will release an update to resolve it as soon as we can.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3

    Default

    any news? it's over one month already...
    I suffer this problem almost every time a sng finish.

  3. #13
    Former TNPS Support Fool's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,052

    Default

    We are still working on a fix for this problem. In the meantime you might try the TableNinja 2 beta. It supports Full Tilt and I haven't had a report of crashes with it yet. You can download a copy of the beta here:

    http://www.holdemmanager.com/Downloa...v2%20Setup.zip

    You can follow the progress of the program here:

    TableNinja :: Support

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    259

    Default

    tn also keeps crashing my FTP

  5. #15
    Former TNPS Support Fool's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,052

    Default

    Quote Originally Posted by justdoit View Post
    tn also keeps crashing my FTP

    I've let the developers know about the problem. In the meantime you might try the TableNinja 2 beta from the link above.

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    259

    Default

    i tried it and it crashed ftp too

  7. #17
    Former TNPS Support Fool's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,052

    Default

    I've let the developers know. We will need to update TableNinja 2 as well.

  8. #18
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    41

    Default

    For me, whenever I open a new FTP table and sit, TNFTP seems to lock into 22-25% processor usage, and will not respond to any hotkeys. I have to kill TNFTP in Task Manager and restart, then everything is fine, until I open a new table, and then it will lock up again. Will try the TN2 Beta tomorrow and report back.

    Edit: Tried installing TN2 and it tells me "This version of TN2 cannot run at this time. Please check http://www.tableninja.com for more details."
    Last edited by preya001; 04-13-2013 at 02:20 AM.

  9. #19
    Holdem Manager Support Sarek's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Eridani 40
    Posts
    21,603

    Default

    TN2 do not works under WinXP - at all. Because there is no Aero in XP. This is why you got such message.
    Regardling lags and CPU usage:
    Please set TN and poker client to run as admin :
    Navigate to TN install folder, find EXE file there, do right-click - properties - compatibility - set "Run this program as administrator" = ON.
    Do the same with poker client EXE.
    And add all these files to antivirus \ firewall exceptions.
    Last edited by Sarek; 04-14-2013 at 03:35 AM.

  10. #20
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    41

    Default

    Win7, but I have Aero turned off because it causes lag when running 18+ tables. Is this why I get the error message? All programs already run as Admin and have been in the exceptions list long ago.

Similar Threads

  1. Table Freeze with new PC
    By Buzibaer in forum Bug Reports
    Replies: 6
    Last Post: 01-17-2013, 03:06 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 05-25-2012, 11:28 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-02-2012, 05:01 PM
  4. Table Manager get stuck. All sites FREEZE
    By Roenepoen in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 10-29-2010, 12:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •