literate-perfunctory
Poker Software
Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 101 to 106 of 106
  1. #101
    Senior Member _Loki_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    B/ham UK
    Posts
    2,856

    Default

    Quote Originally Posted by stevistoned View Post
    I tried the 05aug and the 10oct update, I installed this Download Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 from Official Microsoft Download Center and I added the files to my expectation list of my firewall(I coulndt add the blitz.dll and a few others because they werent avaibable in the list but it still use to work before the last update) and I tried to just deactivate my firewall
    What is your problem? No HUD? Hands not updating? What is the version of HM2 displayed in your HM2 menu bar? Are you XP or Win 7 or what? What firewall s/ware? What anti-virus software? Are you playing on .com PokerStars or another regional PokerStars?

  2. #102
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4

    Default

    ah sorry. The hud is working but lagging behind 1 hand. I use win 7 and I use HM 1, thats the HM1 forum right? the version in them menu bar is 1.13.02. I use only the windows firewall and play on stars.com

  3. #103
    Senior Member _Loki_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    B/ham UK
    Posts
    2,856

    Default

    Quote Originally Posted by stevistoned View Post
    ah sorry. The hud is working but lagging behind 1 hand. I use win 7 and I use HM 1, thats the HM1 forum right? the version in them menu bar is 1.13.02. I use only the windows firewall and play on stars.com
    Sorry. Didn't notice it was HM1

    I believe you need to copy two files over from HM2 into HM1. See this post from patvs:-
    http://forums.holdemmanager.com/mana...ml#post2365392

  4. #104
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    Also update to http://www.holdemmanager.com/Downloa..._11Apr2014.exe

    but the most important thing is to get the blitz.dll and starscommunicator.hm2 file.
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  5. #105
    Senior Member _Loki_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    B/ham UK
    Posts
    2,856

    Default

    Also make sure you do all the exceptions & file permissions or it probably will not work.

  6. #106
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4

    Default

    cool, itīs working again now.
    thx a lot.

Similar Threads

  1. *PokerStars ZOOM not working*: Temporary Fix
    By Patvs in forum General Support
    Replies: 191
    Last Post: 10-20-2013, 12:13 PM
  2. Replies: 35
    Last Post: 12-29-2012, 06:35 PM
  3. HUD no longer working for pokerstars.it zoom tables
    By knitwit in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2012, 10:44 AM
  4. HUD not working for Zoom on pokerstars.it
    By pokerHM2 in forum Bug Reports
    Replies: 33
    Last Post: 10-30-2012, 01:39 AM
  5. pokerstars zoom hud not working
    By stacker in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2012, 04:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •