Is Rakestats correct for ongame??
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4

    Default Is Rakestats correct for ongame??

    Hello!

    I just started to play at ongame network (Bet24) and after 12k of hands my HEM shows that I have paid rake approx 100$. Is that correct?

    My rakeback affiliate says that I have paid only like 50$. Are they cheating me somehow or is HEM calculating rakestats wrong for ongame? Difference is HUGE!

    It is extremely embarrassing and useless to contact my rakeback affiliate as long as I am unsure about HEM rakestats. I am very confused about this - I really need your help! Please!

    Thanks for answering understandable way to an absolute amateur

  2. #2
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,788

    Default

    We have implemented the HM rake stat according to the method the site is using. During the last months we had no reports that this is incorrect for Ongame so i assume its fairly correct if you are using an uptodate HM version.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4

    Default

    Thanks netsrak!

    Lets see how the affiliate reacts...

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    5

    Default

    Have the same problem,using 1.11.02b because mucket card problem on ongame
    Playing on Betfair and my rakestats shows for last month 10562 hands/rake 268.92 usd.But Betfair sand me a document that i payd just 204.94.

  5. #5
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    update to http://www.holdemmanager.com/downloa...11.05_Beta.exe

    reimport ALL your hands into a new database, and let us know if the rake then is still wrongly displayed.
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  6. #6
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79

    Default

    since which version the rake on bet24 is calculated right? is used one of the latest versions last month and according to the infomail from bet24 I produced like $2900 rake meanwhile hem says it's about $4000.

    is it possible that they just keep more and give me fake infos about my rake?

  7. #7
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    Bet24 is which network?
    Did they change there rake method recently?

    Did you do anything to generate negative rakeback (use points, clear bonusses, etc.)?
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  8. #8
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    79

    Default

    Quote Originally Posted by Patvs View Post
    Bet24 is which network?
    Did they change there rake method recently?

    Did you do anything to generate negative rakeback (use points, clear bonusses, etc.)?

    bet24 is ongame, as the topic of the thread my reveal
    well they changed their rakesystem when the whole system @ ongame was changed. (15th july or something like that)

    They changed their system in favor of the worse player I think.. so that losingplayers get a larger amount of rakeback or something like that?!

  9. #9
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    Dealt rake to contributed rake.
    Did you try to reimport your hands into a new empty 1.11.05a database?

    Rake should be correct since 1.11.05 beta 12 (or 13).... 1.11.05a (is an update of 1.11.05 beta 18)
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    13

    Default

    Quote Originally Posted by Patvs View Post
    Dealt rake to contributed rake.
    nope, they changed from (insert old method here) to "essence"

Similar Threads

  1. Ongame - cant detect correct tourney buy-in
    By pokernoob in forum Manager General
    Replies: 10
    Last Post: 12-09-2009, 04:01 AM
  2. VPP calculation not correct?
    By coelho in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 10-03-2009, 09:19 AM
  3. Cant get HUD on correct Name on STars
    By jstew80 in forum Manager General
    Replies: 7
    Last Post: 10-02-2009, 03:16 AM
  4. Wrong buy-in while correct Ongame SNG buy-in and rake
    By Aguillem in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 07-24-2009, 12:26 PM
  5. Is the RAKEstats correct on HM?
    By ribberfors in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 03-08-2009, 09:16 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •