888 new client Lo0ses hands
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6

    Default 888 new client Lo0ses hands

    Hi. So the problem: one of the skins of 888 - luckyacepoker.com looses a good portion of hands every session since they have moved to a new client platform.

    I know you need logs or something, please tell me where to find them and I will happily send them to you.

  2. #2
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,662

    Default

    Is the 888 client writing the handhistories? The way you explain it it seems to be a problem of the pokerclient and not of HM.
    I have played some hands an pacific with the new client some days ago and i couldn't see any problems.

    If that doesn't help, please check this and answer and post the questions FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: My HUD Doesn't Work
    I know you don't have a Hud problem but the answers from the FAQ are very helpful with your problem too.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-02-2010, 01:03 AM
  2. HUD: client on OS-X, HM on XP
    By WallyWattz in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2009, 12:10 AM
  3. FTP client problem
    By sloth-man in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 09-06-2009, 01:46 PM
  4. Client not working
    By Its1mc in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 02-04-2009, 02:53 PM
  5. Client not working
    By Its1mc in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2009, 02:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •