Fulltilt stops working after using HM1
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    8

    Default Fulltilt stops working after using HM1

    Hi,
    I have HM1 1.12.10b and after i use HM, the FT program, once closed, refuses to start and instead diplays an weird little box with no text and an exclamation point in a yellow triangle.
    So every time i use HM i have to reinstall the FT software.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    19,963

    Default

    Some older HM1 versions should work with FTP.

    Here are some links to older HM1 versions:

    http://faq.holdemmanager.com/questio...or+Past+Builds

    1.12.09, 1, 12.06, 1.11.06, 1.11.05d work with FTP, but you have to use FTP's default tables and layout.
    Regards udbrky (Chris)

Similar Threads

  1. HM2 stops working
    By satinorin77 in forum General Support
    Replies: 5
    Last Post: 06-18-2012, 08:12 AM
  2. hud problem in fulltit
    By DuarteFrieza in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2009, 10:37 PM
  3. HM stops working
    By mooney in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 08-12-2009, 07:40 PM
  4. HUD stops working
    By shin0bi in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 07-31-2009, 02:06 PM
  5. HUD stops working 1am est
    By SebastianKnight in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 07-28-2009, 06:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •