White veil appearing on tables I dont sit on + Sessions not ordered properly
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9

    Default White veil appearing on tables I dont sit on + Sessions not ordered properly

    2 problems:

    1- There is a white veil appearing on every table I open (slightly transparent) when HUD is activated, but am not sitting at the table (the veil vanishes when I sit at the table and the HUD pops up).

    2- the sessions in the reports tab are not displayed properly. It allways starts fine, but as soon as it refreshes, HEM displays old sessions (they are not ordered properly anymore)

    I am using 2.0.0.7318

    plz halp thx
    Last edited by kelnel; 10-04-2012 at 02:54 PM.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,821

    Default

    Quote Originally Posted by kelnel View Post
    2 problems:

    1- There is a white veil appearing on every table I open (slightly transparent) when HUD is activated, but am not sitting at the table (the veil vanishes when I sit at the table and the HUD pops up).
    1 - Update your graphics drivers - http://faq.holdemmanager.com/questio...hicsCardDriver
    2 - Make sure windows is fully updated until 'No New Important Updates are Found' (this may require multiple restarts and multiple 'check for updates'), including Internet Explorer (even if you use a different web browser).
    3 - Update Logitech Setpoint - Support + Downloads: SetPoint - Logitech
    4 - Disable desktop composition - Enable or Disable Desktop Composition ~ Windows 7 Support
    5 - Set desktop to a non-aero theme - Disable Aero on Windows 7 or Vista - How-To Geek


    2- the sessions in the reports tab are not displayed properly. It allways starts fine, but as soon as it refreshes, HEM displays old sessions (they are not ordered properly anymore)

    I am using 2.0.0.7318

    plz halp thx
    This is a known bug that is already fixed in our next planned release. I don't have an ETA for the next release yet but once you get the next auto-update notice it should resolve this problem.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9

    Default

    thx Fozzy.

    For my 1st pbm, I'm pretty sure now that you tell me how to fix it, that the problem comes from my logitech mouse I just installed. I never had this problem before, and the day I buy the new mouse, this white veil shows up.

    I have tried updating my product, but it tells me that my mouse is updated...

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,821

    Default

    Did you try all of those steps in addition to the setpoint step?

    Did you download and install the latest version of setpoint for your OS, regardless of if it says you 'have the latest version'?

    Title: SetPoint
    Software Version: 6.32.20
    Post Date: 10/18/2011

Similar Threads

  1. White overlay box on tables, lobby, and hand replayer
    By PunkAss in forum General Support
    Replies: 59
    Last Post: 01-29-2013, 11:45 PM
  2. tables go white when loading HUD?
    By tjessop in forum General Support
    Replies: 16
    Last Post: 05-15-2012, 01:24 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-08-2012, 04:49 AM
  4. HUD display problem: white veil on tables
    By nyut in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2012, 11:21 AM
  5. White flickering on FT tables
    By nephix in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 06-12-2010, 03:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •