unable to change to change transparent
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    291

    Default unable to change to change transparent

    hi

    ive just seen a friends hud and hes using the transparent background. Unfortunately ive tried to change to the transparent setting but it isnt changing for some reason?

    Whenever i try and change the background colour nothing changes.
    Last edited by Sirus; 06-19-2010 at 03:09 PM.

  2. #2
    Tech Support Manager morny's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    20,888

    Default

    Are you sure your changing the correct Hud, you maybe changing 1 hud but viewing another?

    If the problem persists go to C:/Program Files/RVGSoftware/HoldemManager/Config folder and make a backup of prefs.xml and then close Holdem Manager and delete the original prefs.xml and restart HM and it should create a new default prefs.xml file, please test with that version and see if the problem persists?
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    We welcome any feedback on any solutions we provide, this helps us to provide better quality solutions in the future.

Similar Threads

  1. automatically HUD to change when number of players change
    By zumizumi in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 06-11-2010, 07:14 AM
  2. HUD doesn't change
    By ko1obok in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-2010, 07:35 PM
  3. Unable to change "player"
    By theperni in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2009, 02:07 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 04-13-2009, 10:58 AM
  5. Dataview - change rake, change buyin
    By Dr1Gonzo in forum Manager General
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2009, 06:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •