Ongame (Betsafe) HUD problems
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    46

    Default Ongame (Betsafe) HUD problems

    Hi ,got problem with Betsafe (Ongame)
    Hands are importing all corect,but dont showing HUD, on table finders shows tables but when i choose it ,anything just dont hapen.
    HM version 1.12.11 Internal
    Update all is up to date ,OS Windows 7
    Try delete config/exenames, dont help .
    All is runing as Administator
    Doo all staff what can found in last posts and FAQ.
    Please help ,thinking it is only in Betsafe room.
    Playing NL cash game.
    Last edited by Zakis19; 08-29-2012 at 04:21 PM.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,369

    Default

    Does it work if you change huds?

    Also try a new database.

    *Try creating a new UTF DB - http://faq.holdemmanager.com/questio...elete+Database
    *Now import a small portion of your \HMArchive so you can see if the problem exists in the new DB - http://faq.holdemmanager.com/questio...6+Export+Hands
    *If the new DB seems to work properly, you will want to import the rest of your archives to the new DB, export/import the hands from the old DB to the new DB, and export/import any player notes and tourney summaries - and then delete the old DB.
    *Make sure you export/backup everything before deleting the old DB - http://faq.holdemmanager.com/questio...+-+Backup+Tips

  3. #3
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    46

    Default

    Now tried change HUD ,no change.
    Delete all DB , Make one new DB set as defult. Importing all corect and fine ,but HUD still dont showing.
    Opening Table Finder same problem, Table are found but when drag the red cubic to table and select it , anything just dont hapen.
    If anything change it my Table finder is 1.12.10c

    P.S if dont have any idea more ,what i can doo.
    Was now emailed support@holdemmanager.com ,for teamwiver sesion.
    But hope maybi got more idea.
    Last edited by Zakis19; 08-30-2012 at 02:57 AM.

  4. #4
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,369

    Default

    Go ahead and set up the appointment.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5

    Default

    Hi,
    I have exactly the same problem with betsafe. I try making new db, using table finder, vacuum etc, and still the hud doesnt appear.
    Zakis19 if you resolve this problem, please post a solution here.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    46

    Default

    Quote Originally Posted by jazdaa View Post
    Hi,
    I have exactly the same problem with betsafe. I try making new db, using table finder, vacuum etc, and still the hud doesnt appear.
    Zakis19 if you resolve this problem, please post a solution here.
    Dont solved,probabaly when i got time will make sesion with teamViewer.
    And sugest same to you then ,if the problem is same

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5

    Default

    6,draculaholdem.exe
    0,FullTiltPoker.exe
    1,PokerStars.exe
    2,PartyPoker.exe
    2,PartyGaming.exe
    2,EmpirePokerMaster.exe
    4,UltimateBet.exe
    5,mainclient.exe
    3,casino.exe
    9,MPPoker.exe
    7,BPGame.exe
    11,Everest Poker.exe
    11,CStart.exe
    11,cstart.exe
    11,cstart-tmp.exe
    12,poker.exe
    13,Betfair Poker.exe
    14,HoldemManager.exe
    10,Poker.exe

    Paste this into exenames : RVG/Holdemmanager/config
    enjoy
    Last edited by jazdaa; 09-03-2012 at 04:01 PM.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    46

    Default

    Quote Originally Posted by jazdaa View Post
    6,draculaholdem.exe
    0,FullTiltPoker.exe
    1,PokerStars.exe
    2,PartyPoker.exe
    2,PartyGaming.exe
    2,EmpirePokerMaster.exe
    4,UltimateBet.exe
    5,mainclient.exe
    3,casino.exe
    9,MPPoker.exe
    7,BPGame.exe
    11,Everest Poker.exe
    11,CStart.exe
    11,cstart.exe
    11,cstart-tmp.exe
    12,poker.exe
    13,Betfair Poker.exe
    14,HoldemManager.exe
    10,Poker.exe

    Paste this into exenames : RVG/Holdemmanager/config
    enjoy
    Yupii nice ,it works now Thanks
    Members are smarter then Admins

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5

    Default

    It wasnt me, i just found it in similat threads below.

  10. #10
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,843

    Default

    Quote Originally Posted by jazdaa View Post
    It wasnt me, i just found it in similat threads below.
    Thanks for taking the time to help out. Deleting that exenames file will usually accomplish the same thing:

    1) Export any custom HUD configs and Copy/Paste your \Config folder before deleting any files as a backup.
    2) Close HM and the Table Manager.
    3) Delete your existing HUD Prefs files, so HM will rebuild them to default.
    4) Delete > \Holdem Manager\Config\prefs.xml, pospref.txt, pospref2.txt, pospref4.txt, default.txt, and exenames.txt
    5) Start HM< Auto Import, Open the Table Manager, and test on a single cash table.

    Windows hides 'known file extensions' by default. Show Extensions :: Scott Granneman

    Try the table finder - http://faq.holdemmanager.com/questio...r+to+Show+HUD+

    Make sure you follow the directions exactly.

    Pick the table name in the table finder window to highlight it

    If you don't see a table name listed, please drag the red X to the table and click OK. Open the Table Finder again and the list should be populated with the table name now, so you can select it.

    Left-click and drag the red X to that table window

    Click OK

Similar Threads

  1. Ongame (betsafe) HUD
    By johncc in forum Manager General
    Replies: 7
    Last Post: 07-23-2010, 04:10 PM
  2. HUD betsafe (ongame)
    By kasper in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2009, 11:13 AM
  3. Problem with betsafe (ongame)
    By Hammet1 in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 10-15-2009, 12:33 PM
  4. Betsafe (ongame) with HEM
    By player25 in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2009, 08:29 AM
  5. BetSafe (Ongame) HUD Problems
    By 22magicmosh22 in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 04-25-2009, 03:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •