Fulltilt Multi Table Wrong
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14

    Default Fulltilt Multi Table Wrong

    I want to use the Multi Table stat on my HUD when I play at FTP but it always says every player is only playing 1 table. Am I doing something wrong? Has this been asked 250 times (sorry)?

    Thank you,
    Casey

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    961

    Default

    I believe this needs a server side table scanner license... do you have it?

  3. #3
    Holdem Manager Support Sarek's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Eridani 40
    Posts
    22,519

    Default

    this stat requies Table scanner working
    it's the only way to find multitablers

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14

    Default

    Ah sorry! Thank you for the help that would make a lot of sense.

Similar Threads

  1. EV is wrong in multi way pot
    By yshulzin in forum Manager General
    Replies: 7
    Last Post: 01-31-2010, 01:10 PM
  2. multi table
    By mad made in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2010, 11:40 AM
  3. FullTilt Freeroll wrong buyin value
    By AlexWer in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2010, 02:13 PM
  4. Multi-table versus single-table filter?
    By hombre_blanco in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 01-10-2010, 03:55 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 11-13-2009, 02:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •