2 computers, 1 database (kinda?)
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4

    Default 2 computers, 1 database (kinda?)

    What is the best way to consolidate all hand histories from 2 computers so it checks automatically over a home network?

    Should I make a folder on each computer as HMArchive? and point each computer at each others archive folder and it's own? I sort of have this working right now but i'm not exactly sure if it is optimized and automatically syncing.

    If anyone has an example of this it would be appreciated.

  2. #2
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,795

    Default

    You can configure one of your computers as database server and let the others share this database over network:
    http://faq.holdemmanager.com/questio...ver+a+Network+

Similar Threads

  1. HUD kinda not working with PLO Prima [1.09 beta13]
    By manuel in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-2009, 05:59 AM
  2. One Database - Two Computers (FAQ)???
    By Jasonroz in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 03-05-2009, 04:45 PM
  3. Using the same database on 2 computers.
    By I_Luv_Wilco in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 02-05-2009, 03:14 PM
  4. Using 1 database on 2 computers
    By dway in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2009, 08:16 AM
  5. 2 Computers/1 Database?
    By WahineLil in forum Manager General
    Replies: 50
    Last Post: 12-25-2008, 07:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •