Holdem manager for both stars and full tilt.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2

    Default Holdem manager for both stars and full tilt.

    Hi. Right now I have my hud setup for full tilt, but I wanna use it for poker stars aswell. Can I go ahead and just do as I did with full tilt or will it mess something up? Is there something else u need to do??
    /Rasmus

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,844

    Default

    http://www.holdemmanager.net/faq/afm...aspx?faqid=147

    You are using a custom HUD and want it displayed on both sites? There are multiple ways to get it done. I recommend your Default HUD be set to a site you never play and then set your custom HUD to work for Any Site. Or you can make a New Config which will clone your currently selected HUD. Then just setup each of the HUD's on the Use For: tab.

    http://www.holdemmanager.net/faq/afm...aspx?faqid=135

Similar Threads

  1. full tilt and stars import issues
    By werall1 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2009, 10:35 AM
  2. Hands import properly on Full Tilt but not Poker Stars
    By StrikingEagle in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 07-03-2009, 01:29 PM
  3. Holdem manager Full tilt
    By goalee6470 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-2009, 06:08 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-29-2009, 12:21 PM
  5. Can't Find Full Tilt Games In Holdem Manager
    By iseedeadpeople in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2009, 09:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •