HUD stats in wrong player position
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2

    Default HUD stats in wrong player position

    My HUD stats are not in line with the players at the table. My stats are 1 player to my left and some are off by more than 1 seat. Any advice on how to fix this?

    Thanks

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,861

    Default

    Which site?

    Please update to the latest beta - http://www.holdemmanager.net/hmbetaupdate


    1) Close HM and the Table Manager.
    2) Delete your existing position files, so HM will rebuild them to default.
    3) Delete > \Holdem Manager\Config\pospref.txt and pospref2.txt, and pospref4.txt.
    4) configure your poker client preferred seating and seating preferences in HM accordingly
    5) Setup HUD pre-fetch: http://www.holdemmanager.net/faq/afm....aspx?faqid=29 (if on stars or ftp)
    6) open one cash Table and adjust the HUD while observing, and then sit and play at least one hand
    7) move the stats with the right mouse key to the correct positions
    8) Table manager -> File -> Save positions
    9) Now you can open further tables but you will always have to play at least one hand for the stats being moved to the correct positions.

  3. #3
    Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    32

    Default This is insane !!! I can travel around the world before anyone can do all this ...

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    Which site?

    Please update to the latest beta - http://www.holdemmanager.net/hmbetaupdate


    1) Close HM and the Table Manager.
    2) Delete your existing position files, so HM will rebuild them to default.
    3) Delete > \Holdem Manager\Config\pospref.txt and pospref2.txt, and pospref4.txt.
    4) configure your poker client preferred seating and seating preferences in HM accordingly
    5) Setup HUD pre-fetch: http://www.holdemmanager.net/faq/afm....aspx?faqid=29 (if on stars or ftp)
    6) open one cash Table and adjust the HUD while observing, and then sit and play at least one hand
    7) move the stats with the right mouse key to the correct positions
    8) Table manager -> File -> Save positions
    9) Now you can open further tables but you will always have to play at least one hand for the stats being moved to the correct positions.
    Dude, HM3 hud is so messed up....You have like real help ???

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    HM Support
    Posts
    32,861

    Default

    Quote Originally Posted by HM2impossible View Post
    Dude, HM3 hud is so messed up....You have like real help ???
    This HM1 thread is 14 years old, and HM1/HM2 are no longer supported.

    If you are having problems with HM3 please reproduce the problem and attach a set of log files and a screenshot and detailed description of the issue in the support ticket you created.

Similar Threads

  1. Stats not corelated with player position
    By edcrfv271 in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 10-18-2009, 01:31 PM
  2. Pokerstars stats wrong position
    By bearcatp in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 08-07-2009, 10:32 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 02-10-2009, 11:42 PM
  4. Player stats in wrong position
    By slideby in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2009, 11:51 AM
  5. HUD stats on wrong players/position
    By JJamesJJ in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2008, 09:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •