ERROR:22012 division by zero
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    57

    Default ERROR:22012 division by zero

    Ive just updated to 1.12.10. Ive got 3 DB`s, one current one and 2 old ones. I ran the update but now on one of the old ones i get this error on some of the report screens when i filter for my player name. Ive tried setting up a new DB and importing my hands from the Archive folder but i still get the same problem.

    Im running Windows Vista 64 on a Intel i7 CPU 920@2.67ghz and 8GB Ram if that helps at all.

    Is there anyway to save my DB`s, any help would be appreciated.

  2. #2
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,768

    Default

    Please clear your filters (Filters->clear) one time although it seems like no filters are defined.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    57

    Default

    Hey Im not on my home comp at the moment but i did a search last night and someone mentioned clearing the filters so i tried it but it didnt seem to work. I will retry it tonight when i get home though.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    57

    Default

    Yeah just to confirm clearing the Filters did not work.

  5. #5
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    Update to: http://www.holdemmanager.com/Downloa...12a.exe%20.exe

    the HM1 update will perform a big database update when you run it.
    So ignore any "not responding" error but wait for the program to unfreeze and the database update to finish.
    Make sure you have enough free diskspace.
    If you have a 40 GB database--> the database update would like 10 GB of free space (to use temporarily)
    Run dbcontrolpanel.exe and create a new database, if you get an error upon startup.



    --

    If that doesn't resolve it, create a new database and reimport your hands.
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    57

    Default

    Yeah tried the update with no luck. Like i mentioned i already tried creating a new DB and importing the hands from the Archive folder with the same result, is there another way i should export my hands or any other ideas? Thanks.

  7. #7
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    Which PostgreSQL version are you using?
    If you use 8.4.x update to 8.4.11 from PostgreSQL: Welcome
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    57

    Default

    Yeah im using 8.4but when i try and update its asks for my user account password for postgres but when i enter it it is saying that it is the incorrect password.

    I also tried to re-inport the hands in to a new DB again just to double check and after a long time optimizing and starting up i just ended up with the same error unfortunatley. One thing i noticed is that when i re-inported the hands from the archive folder it only imported approx 700K hands although i know in my 3 DB`s combined ive got well over 1M played hands so im not sure whats happening there also.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    57

    Default

    I tried following the instructions below but didnt have any success getting passed the password stage.



    click on Start and go to Programs -> Accessories -> Command Prompt

    * If you are on Vista, rightclick and choose "Run as Administrator".


    A black box should appear. Type 'net user postgres /delete' (without the quotes) and press enter.

    The user is now deleted and you can (re)install PostgreSQL and it should accept any password.

  10. #10
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    57

    Default

    Right i think i figured out why i have less hands, this is due to me purging some of the hands at some point isnt it so although the results show the actual HH is no longer there.

    Is there any way to transfer these hands to a new DB or do they have to stay in the one they are in?

    Not sure if its helpful or not but if i run date filters on the hands i can go from July 2008(my earliest hand) to Jan 1st 2011 without getting the error, which is nearly all my FT hands. As soon as i go past there i get the error. I can also filter Jan 2011 and Feb 2011 as individual months without getting the error. After that though i get the errors.

    Would it work trying to export the hands from that point and then deleting the old hands and reinporting to try and get it working as i still want to keep records of the old hands.

Similar Threads

  1. Error 22012: division by zero
    By unR in forum Manager General
    Replies: 14
    Last Post: 05-23-2012, 06:47 PM
  2. Error 22012: division by zero
    By nxtwrldchamp in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-17-2011, 10:40 PM
  3. 22012: Division by zero
    By innacio in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2011, 04:16 AM
  4. Error 22012: division by zero
    By MoTh in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2011, 12:22 AM
  5. Error: 22012
    By nugget in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2008, 01:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •