HUD Does not hover over right players LOCK POKER / CAKE POKER / HM1
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10

    Default HUD Does not hover over right players LOCK POKER / CAKE POKER / HM1

    Hi,
    I am having a weird problem, started this morning after Lock Poker merged with Cake Poker (Revolution Gaming).
    I use HM1.

    All the hands seem to download fine, as well mine as well the other player's. The HUD settings do not hover over the right players and when I try to move one HUD the same HUD moves across each 4 tables at the same time. My stats on the other hand are fine, exactly where should be (all tables). Sometimes 2 tables work fine, other are messed up.

    I am not sure what to do. Is that something to do with seating preferences setting? I do not see Cake poker client there, Merge only. I suppose Merge client would not work anymore with Lock Poker.

    I would really appreciate some help on this one. Its very annoying when playing more then a few tables.

    thank you in advance,
    Last edited by marosobek; 05-31-2012 at 04:43 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    28

    Default

    +1

    Please help.

  3. #3
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    HM1 Cake update: http://www.holdemmanager.com/Downloa..._31May2011.exe
    Note: I read in the release list there was a HM1 Cake update in this build, but I couldn't find the details of what that update actually is, but it might fix this issue.
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  4. #4
    Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    49

    Default

    Yes, this is a seating preference setting issue. HEM1 is not set up for seating preference. You have to turn off that option in the client and will just have to deal with your seats being in all different locations on each table....IF you want the HUD to work.

    Very much hope HEM fixes this. Seating preference on Lock/Cake/Revolution for HEM1 HUD is a pretty reasonable request.

    In other news, I have to right-click each table in my table-finder to manually tell it whether it is a 6 or 9 seat table. Otherwise, all the 9 handed settings will show up on the 6-max tables, etc. Kind of annoying. It says "9 max" right there in the title of the table so I suspect it shouldn't be too hard to program table finder to do this automatically.

  5. #5
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    @microbob: email us a handhistory of a 9max game to support@holdemmanager.com
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  6. #6
    Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    North Shore, USA
    Posts
    60

    Default

    Is there a way to lock just one table at a time so I can move them where I want. Seems otherwise I can't multi table

  7. #7
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,768

    Default

    Its either SHIFT right-mouse key or CTRL right-mouse key to move the stats only on one table.

  8. #8
    Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    North Shore, USA
    Posts
    60

    Default

    Neither one of those work. I tried both and they moved on both tables. I set the one table and then the other table is mixed up for my hud.

  9. #9
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    We're still working on a HM1 seating preferences fix.
    For now disable it (don't use preferred seating).
    It should be added in the next internal update.
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  10. #10
    Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    North Shore, USA
    Posts
    60

    Default

    I have had the preferred seating click off on the client.
    I see in the table preferences you can lock it so you move only one panel at a time. Not how you suggested above.

Similar Threads

  1. Lock poker/cake
    By ez2cy in forum General Support
    Replies: 21
    Last Post: 06-06-2012, 08:37 AM
  2. merge/lock poker
    By Marcinnn in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 04-23-2011, 04:47 AM
  3. problem with hud, lock poker
    By andredaking in forum Manager General
    Replies: 14
    Last Post: 03-09-2011, 12:48 AM
  4. Lock Poker
    By Quincy3 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2010, 06:05 AM
  5. what poker software is goot to use at cake poker site?
    By richard in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 03-24-2009, 06:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •