HUD not updating during gameplay
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2

    Default HUD not updating during gameplay

    it seems as if the HUD is collecting data for a few/several hands, after that none of the statistics in the HUD are changed, for example it might be the twenty-seventh hand, but it displays the 6th hand. any ideas? thanks for reading.
    Brian

  2. #2
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,677

    Default

    Please try updating to the latest beta version from the link in my signature.

    If you have Vista/Windows7, please verify that UAC is still off. If it is on, please turn it off and reboot. http://www.holdemmanager.net/faq/afm....aspx?faqid=73

    If that doesn't help, please answer and post these questions: http://www.holdemmanager.net/faq/afm...aspx?faqid=174

Similar Threads

  1. HUD not updating.
    By excalibur123123 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2009, 03:01 PM
  2. HUD not updating...
    By boltonvalley in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 06-01-2009, 04:57 PM
  3. updating
    By hanuman in forum Manager General
    Replies: 0
    Last Post: 03-14-2009, 12:28 PM
  4. Updating to HM 1.07
    By Brein in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 01-11-2009, 06:37 PM
  5. Absolute Poker: HEM interrupts gameplay
    By logitech in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 11-24-2008, 10:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •