HUD Works for only a few hands
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1

    Exclamation HUD Works for only a few hands

    I have recently gotten the trial version of HM and play on Full Tilt. I am able to get auto-import to work and the HUD shows up fine. However, the HUD only works for 5 or 6 hands and then just freezes for the rest of the session. What can I do to fix this?

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,950

    Default

    Please update to the latest beta from the link in my signature. If that doesn't work please answer the questions in the 'HUD not working' link.

Similar Threads

  1. Hud works for a few hands then freezes
    By tripdeuces in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 10-16-2009, 03:31 AM
  2. HUD works for about 10 hands, but....
    By cleepy in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2009, 07:28 PM
  3. HUD only works for 7 hands: FTP and PS
    By Fate in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 07-22-2009, 09:26 AM
  4. hud works, but hands arent imported??
    By diseazed in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 03-20-2009, 01:02 PM
  5. HH import works but but I cant see the hands
    By watup in forum Manager General
    Replies: 4
    Last Post: 01-06-2009, 08:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •