FT Hud problem
Results 1 to 3 of 3

Thread: FT Hud problem

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    64

    Default FT Hud problem

    My HUD on Full Tilt stopped working and 'relaunch HUD' doesn't help. It was working until yesterday, or the day before, then it stopped. Don't think I changed the settings. HEM is recording all the hands but only the HUD doesn't work. Please help. Here are answers to the questions for set up you asked to answer:

    1) What version of Holdem Manager are you using? 1.08.04
    a. What poker site are you playing on and does the problem occur on more than one site? Just full tilt
    b. Which type of game(s) are you playing? NL, FL, Omaha, SnGs, MTT
    NL SH
    c. Have you clicked on the Start Auto Import button? Yes
    Please see our detailed FAQs on configuring Holdem Manager OK - Didn't help
    4) Check to see if the hand histories are showing up in the correct folder. Yes, they are.
    5) Are the hands being imported into Holdem Manager? Yes
    6) Have you tried the Table Finder and did it work? It comes up but I'm not sure if it is updating properly.
    7) If you open the HH are they written in English? Yes
    8) If your using Vista have you UAC disabled? Not using Vista - XP
    9) Have you attached the holdemmanager.config file?

    Thanks in advance

  2. #2
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,768

    Default

    Please make sure you have the 1.09 beta 35 patch from the link in my signature.

    If that doesn't help, or you need help for any reason, please let us know.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    64

    Default

    Hi and thanks for responding.

    I did that and today it seems to be working although it did crash once so fingers crossed...

    Tim

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •