Resetting a particular report
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    36

    Default Resetting a particular report

    I was following through the leakbuster articles, removing stats etc...however now I have removed most of the stats for a particular report (Overall) and I've forgotten which stats were in the report to being with.

    Is there a way to essentially reset a report back to it's original settings?

    Thanks.

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,212

    Default

    http://www.holdemmanager.com/downloads/Reports.zip

    Download > Right-Click > Extract All to a new Folder.

    Close HM > Copy the overall.report into \holdem manager\reports

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    36

    Default

    Champion!

    Thank you.

Similar Threads

  1. resetting serials
    By szabby in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 09-10-2009, 10:13 AM
  2. HUD resetting
    By Dr1Gonzo in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2009, 10:18 AM
  3. My stats resetting
    By Botmac in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2009, 08:34 PM
  4. About resetting my license
    By luftis_ in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2009, 12:59 PM
  5. Resetting Notes
    By SGB5000 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2008, 03:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •