"" character bug
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    Senior Member _Loki_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    B/ham UK
    Posts
    2,856

    Default "" character bug

    I play the PokerStars site & my OS = XP. English" Small Stakes HM (Beta 34). I think I've found a bug. It doesn't bother me in the least, but I'm curious to know...

    QUESTION: Is this bug due to the use of (e-acute ASCII 130) in players name ?

    A] In the PS table selection window...
    *** I see this player name = fnix_pk

    B] In the part of the HUD that shows the winner/winnings of the past 3 games. If I click on one of them to view a pop-up of the hand...
    *** I see this player name = f_f_nix_pk
    (the second f is actually an f with a hook - it's called a function sign or florin sign - ASCII code 159)

    C] In HM Replayer...
    *** I see this ab. name = f___nix
    *** I see this for full name = fénix_pk

    Kind regards
    Michael

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,843

    Default

    If possible could you post screen shots of it?

    Could you also please email some of the hands with that player.

    Please www.7zip.org the hands and email them to fabio@holdemmanager.net, with a link to this thread, and your forum name.

  3. #3
    Senior Member _Loki_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    B/ham UK
    Posts
    2,856

    Default Screenshot software for xp ?

    Quote Originally Posted by fozzy71 View Post
    If possible could you post screen shots of it?

    Could you also please email some of the hands with that player.

    Please www.7zip.org the hands and email them to fabio@holdemmanager.net, with a link to this thread, and your forum name.
    FABIO EMAIL:
    There are only 3 hands with "fnix_pk". I've just emailed Fabio the hands (not bothered to zip 5kb)
    I've attached them here as well. You will note that the player name is rendered correctly as "fnix_pk" in the HH's I've supplied

    SCREENSHOTS OF REPLAYER:
    What software do you use for clipped screenshots ?
    Can you recommend a free screenshot program for XP that will allow me to capture parts of the screen ?
    A link to a reliable source would be best if possible, because I'm not techy & I want to avoid anything with spyware etc

    Regards
    Michael

  4. #4
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    29,843

    Default

    I use SnagIt which is not free.

    Here is 1 that is well reviewed on the cnet site. I have never used it personally.

    http://download.cnet.com/ScreenHunte...-10063246.html

  5. #5
    Senior Member _Loki_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    B/ham UK
    Posts
    2,856

    Default Screenshots... part deux

    Thanks Fozzy. I've figured ScreenHunter out - got 3 cropped images ready...

    Now what ? Where & how to upload ? All new to me

    Michael

  6. #6
    Senior Member _Loki_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    B/ham UK
    Posts
    2,856

    Default Utf8 encoding

    FABIO EMAIL:
    I have no problems with his name anywhere. Install the latest Beta: http://www.holdemmanager.com/downloads/HmBetaUpdate.exe and go to Options -> Database Management.

    After clicking on connect, choose "Create New Database" and you will be able to create a database with UTF8 encoding
    I will have a careful think before I attempt this since everything is going so well otherwise

    ** Fozzy can you point me to more detailed instructions please ?
    ** Besides helping me view names correctly - what's the advantages of UTF8 encoding ?

    Regards
    Michael

  7. #7
    Senior Member _Loki_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    B/ham UK
    Posts
    2,856

    Default Screenshot images

    A] In HH player name is displayed correctly:




    B] In Players tab it's shown as fénix_pk:




    C] In Replayer it's also shown as fénix_pk:



    D] The HUD in Replayer shows the Ab. Name as f___nix
    I can see this, but ScreenHunter can't

    E] The HM popup in the HUD when playing on PokerStars shows the name as f_f_nix_pk
    I don't know how to show you that !

    Michael

  8. #8
    Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    67

    Default

    UTF8 character encoding seems to be not (fully) supported.

  9. #9
    [Former] HM Support fabio's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2,067

    Default

    Loki - did you try it with a new UTF8 Database yet?

    kz282 - are you experiencing the same problem despite having created a new DB?

    PS: I'm using PostgreSQL 8.4

  10. #10
    Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    67

    Default

    These are the details of my DB. Do you need any more data?

    http://kepfeltoltes.hu/view/090927/u...toltes.hu_.png

Similar Threads

  1. Are there a "raise 4bet" and "call4bet" stats?
    By Black winter day in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 08-13-2010, 12:55 AM
  2. german special character "" in screenname = no stats
    By e306 in forum Manager General
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2010, 09:01 PM
  3. Report BOTH "Game Type" AND "Size"?
    By psl86 in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 09-15-2009, 12:11 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 09-02-2009, 10:45 AM
  5. HUD freezing with "strange" character in player notes
    By nepundo in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2008, 02:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •