2. installation problem
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3

    Default 2. installation problem

    hi,

    i purchased my key and installed hm on my first computer. i also installed it on my second computer but accidently chose the same profile as on the first one! so now i cant complete my registration.
    so, how to i change the profile to the second one, so that i can install it on my properly on my second computer!?

    and another question: if i go to cash game and want to change from "all hands" to "today" i just wont see any graph (or report or whatever i choose). everything else works fine, but i cant get the graph of "today" (which i often want to observe...). do you have a solution for this as well?

    best regards

  2. #2
    *** HM3! *** fozzy71's Avatar
    Join Date
    Sep 1971
    Location
    HM Support
    Posts
    30,185

    Default

    Quote Originally Posted by orodruin View Post
    hi,

    i purchased my key and installed hm on my first computer. i also installed it on my second computer but accidently chose the same profile as on the first one! so now i cant complete my registration.
    so, how to i change the profile to the second one, so that i can install it on my properly on my second computer!?

    *Please try using our registration system to register your current/new license. Then you will be able to retrieve or reset your own license, as needed. http://www.holdemmanager.net/Registration/
    *If you have any problems with either of the above, please email your details to sales@holdemmanager.net.


    Once you get the code reset:

    HM > Help > Reset License Code


    and another question: if i go to cash game and want to change from "all hands" to "today" i just wont see any graph (or report or whatever i choose). everything else works fine, but i cant get the graph of "today" (which i often want to observe...). do you have a solution for this as well?

    best regards
    Did you play hands today? Did you get import errors? What version of HM?

    *Please update to the latest beta - http://www.holdemmanager.com/downloads/HmBetaUpdate.exe.
    *If you have Vista, please verify that UAC is still off. - http://www.holdemmanager.net/faq/afmmain.aspx?faqid=73. If it is on, please turn it off and reboot.
    *If that doesn't help, please answer these questions - http://www.holdemmanager.net/faq/afm...aspx?faqid=174

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3

    Default

    thanks for your help.

    resetting the license key works as proposed with that new tool. so this problem is solved.
    the problem of not seeing the hands if the "today" filter is active did not occur today...
    so i'm a bit confused on the source of this error.

    i DID play hands on those day where it didnt work, i did NOT get any import errors and i use 1.09 beta 30b...
    so maybe that bug is not occuring anymore and i'm lucky...if not i will post here again.

    thanks again for the fast support.
    best regards
    orodruin

Similar Threads

  1. Installation problem
    By Fisseminister45 in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-2009, 05:51 PM
  2. installation problem???
    By tomato in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-2009, 12:36 PM
  3. Problem with installation
    By harryjj0 in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 06-03-2009, 02:48 PM
  4. installation problem
    By DonKehex in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 04-09-2009, 06:52 AM
  5. Installation problem
    By michelin in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 03-07-2009, 04:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •