Linking aliases?
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3

    Default Linking aliases?

    I'm trying to fix HM to combine the stats of my differten screennames on different sites. I add an alias in HM and added both screennames.

    Although I play different stakes on different sites, HM only shows me the hands and details of one site...

    How to solve this problem? In the report tab I only see the stats of one screenname....

  2. #2
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,795

    Default

    Click on the Change Button for the player name (not on the arrow besides) and enter and choose your alias name

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    29

    Default

    I am trying to do this too. I imported about 10K hands from my HD from UB, and had FT hands on there. I added the alias, hit the button to change it and the hands aren't showing up in the main view.

  4. #4
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,795

    Default

    And if you use your screenname from FTP or UB?

    Are the handhistories in english?

Similar Threads

  1. combining aliases
    By suinegrekopa in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 01-13-2013, 04:02 PM
  2. Linking aliases??
    By cpar1 in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-2009, 05:01 PM
  3. Linking a custom HUD to the hand replayer
    By chalminho10 in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 06-04-2009, 05:21 PM
  4. vs players tab + aliases
    By benthj in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2009, 08:24 PM
  5. Aliases
    By Master8 in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2008, 07:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •