How do I set my own HUD as preferred?
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    19

    Default How do I set my own HUD as preferred?

    Easy one. As i said i cant get my own imported HUD to show up automatically at the tables. The default one always does. Thank you very much in advanced.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    11

    Default

    I have the same problem

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    236

    Default

    +1
    please fix this and/or make it possible !!!

  4. #4
    HM2 Shark Tank Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,657

    Default

    HUD Options, site options is my best guess as it works for me

  5. #5
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,651

    Default

    Hud options - Site options - you set your HUD to the sites you want to use it for, and the table size and betting type.

    You can now choose Any for them.

Similar Threads

  1. Preferred seat
    By rasinv in forum Русский форум
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2011, 11:27 AM
  2. MUST use preferred seating?
    By dwallen in forum General Support
    Replies: 19
    Last Post: 08-17-2011, 06:48 PM
  3. Preferred seat
    By sashasharpley in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2011, 08:54 AM
  4. 1.10.03a preferred sit for ipokr
    By Aioras in forum Releases
    Replies: 6
    Last Post: 03-03-2010, 07:51 AM
  5. Preferred Seat
    By _SJM in forum Manager General
    Replies: 8
    Last Post: 02-21-2010, 05:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •