literate-perfunctory
Poker Software
Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 51
  1. #11
    NoteCaddy sreticentv's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    No direction but to trust the final destination
    Posts
    6,455

    Default

    thank you gareth for upgrading. However, no advice will fix this - it is being worked on. If you send your log file to support@notecaddy.com, it will help it get fixed faster. Sorry for the inconvenience

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    27

    Default

    Today I purchased a HM2 serial and a Note Caddy premium serial. To my suprise both serials are the same. So I contacted the NoteCaddy support directly from their hompage and I hope that I can change my Note Caddy serial there.
    Is this a known issue that wrong serial numbers are sent or why are the HM2 serial and the Note Caddy serial the same?

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by sreticentv View Post
    -If you're an existing NoteCaddy customer you can bind your NC license to HM2 via Attach and enable your NoteCaddy license to Holdem Manager 2 (HM2)
    Hello.
    I use this form to bind HM and NC, but it says - Invalid HM2 key.

  4. #14
    NoteCaddy sreticentv's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    No direction but to trust the final destination
    Posts
    6,455

    Default

    Quote Originally Posted by kp0t View Post
    Hello.
    I use this form to bind HM and NC, but it says - Invalid HM2 key.
    please try this again. It is supposed to be fixed now

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Sleepycat View Post
    Today I purchased a HM2 serial and a Note Caddy premium serial. To my suprise both serials are the same. So I contacted the NoteCaddy support directly from their hompage and I hope that I can change my Note Caddy serial there.
    Is this a known issue that wrong serial numbers are sent or why are the HM2 serial and the Note Caddy serial the same?
    I have the same problem. The Codes are identical!

    If I want to start note caddy it says I have to enable it in HUD Options.
    I put in the check mark on the "Show Caddy notes" box. Is this correct?

    but it still does not work

  6. #16
    NoteCaddy sreticentv's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    No direction but to trust the final destination
    Posts
    6,455

    Default

    hi pokershop,

    this will be resolved ASAP. The codes are meant to be identical so you don't need to manage both. There is some issue happening with authenticating but it is a small issue (with big consequence ) that will be fixed with top priority

    apologies for the inconvenience

  7. #17
    Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    30

    Default

    Congratulations. Your HM2 license now has NoteCaddy enabled.
    But when I wanna start Notecaddy it still says I have to upgrade my HM2 license.
    Also tried a couple of HM2 restarts.

  8. #18
    NoteCaddy sreticentv's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    No direction but to trust the final destination
    Posts
    6,455

    Default

    we're testing a fix now for this but if you want to, you can try:

    Close HM2

    Delete:

    C:\ProgramData\XHEO INC\SharedLicenses\Holdem Manager 2.lic

    Restart HM2 and enter your HM2 code again and it should ping the server correctly and update the license



    that might not work but like I said we're working on a few different things and something will work


    again sorry for the inconvenience

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    526

    Default

    I went to Assaultware - Notecaddy and attached my NC license to my HM2 it said it should work now.
    When I start HM2 NC doesnt work it say I should upgrade.
    When I log into my HM account I cant see the license for NC there.
    C:\ProgramData\XHEO INC\SharedLicenses\Holdem Manager 2.lic is empty for me I dont have a Holdem Manager 2.lic file

  10. #20
    NoteCaddy sreticentv's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    No direction but to trust the final destination
    Posts
    6,455

    Default

    if that doesn't work you'll have to wait for the next build. I did request a release tonight but hem has thorough testing procedures so I'm not sure if it will make it today

Similar Threads

  1. License Problem
    By Iron in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 04-28-2011, 03:35 AM
  2. license problem
    By Lok9 in forum Leak Buster
    Replies: 3
    Last Post: 10-13-2010, 08:07 PM
  3. license problem
    By JohnnyBat in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 10-02-2010, 06:27 AM
  4. License Problem
    By KittyLiquor in forum Leak Buster
    Replies: 4
    Last Post: 12-30-2009, 03:54 AM
  5. License problem
    By bigus45 in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2009, 05:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •