Hem2
Results 1 to 10 of 10

Thread: Hem2

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    58

    Default Hem2

    Dear HEM,

    I just loaded hem2. It appears to be awesome.

    I am having a problem thought. I got the hud up and everything, but its still showing 1 hand and its been like 40 hands. I dont know if it is loading the hands. I put it in and still waiting. When I stopped it and restarted it loaded 1 hand. Is it maybe due to me adding hem1 hand historys and slowing things down or>>??

    I apprecaite your assistance I really wan tto start using it?

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,843

    Default

    You can't do a manual import and play live at the same time.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    58

    Default ?

    Dear Hem,

    Can you please explain? Is there a way to load the hands well I play so the hud shows the most up to date statistics or is not ready for that yet or?

    Please confirm on how to do this?

    Thanks,

  4. #4
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,843

    Default

    You'll need to either import your archived hands, or play, but not both at the same time. So you'll need to wait until the manual import is finished.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    58

    Default ?

    So theres not auto import? Each hand I would have to manually import them?

    Why would the HEm not work like the old version where it grabs thehands and auto imports?

    Or how long would it take to add them. I appreciate your assistance.

  6. #6
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,843

    Default

    Auto import is on by default.

    But if you're importing a large file(s), you can't play live and have it import.

    You can't do this in hm1 either.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    58

    Default

    K I see. How do I start the import. I had 100k in hands to import from Hem when I loaded it. How long would it take?

    Once that is complete is there a way for me to see if it is complete or if it is still importing that large file? If not can I stop it when I play and just import it when I an not?

    Thanks,

  8. #8
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,843

    Default

    You can either import folders and choose your archive folder - usually c:\hmarchive, but in 1.0 the import folders will show you where it is.

    Or, Bring up the Database and choose to import from 1.0

    100k shouldn't take long, but it depends on your computer. - HD speed, RAM, CPU

  9. #9
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    58

    Default

    It saved all the same ones from my HEM1 so I thought the auto archives are already there. Is it possible I have to configure it again. The hud did pop up it just did not have real time stats?

  10. #10
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,843

    Default

    Please add a log file:


    Where is my log file?
    7: C:\Users\{username}\AppData\Roaming\HoldemManager\

    Showing hidden files: How to show hidden files in Windows 7

    XP: C:\Documents and Settings\User_name\Application Data\HoldemManager

    Showing hidden files: Microsoft Corporation

Similar Threads

  1. HEM2 / McAfee?
    By SGB5000 in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-17-2011, 04:57 PM
  2. HEM2 v HEM1
    By cabbie_007 in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 08-13-2011, 07:10 PM
  3. If I buy HEM now, will I have to pay for HEM2?
    By Ovalman in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 08-05-2011, 10:58 AM
  4. Run Hem2 In Background
    By MartL in forum Feature Requests and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2011, 06:38 PM
  5. Cannot run HEM2
    By Abaddon in forum General Support
    Replies: 4
    Last Post: 07-30-2011, 02:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •