Run Hem2 In Background
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    57

    Default Run Hem2 In Background

    Just wondering if theres any chance a feature could be added so HEM2 is just running in the background but i cant actually bring it up mid session to keep checking it.

    Im a sucker for this and an option to not be able to expand HEM2 or something like that would be really good.

  2. #2
    You're out! udbrky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    20,843

    Default

    This is a suggestion in the pipeline.

Similar Threads

  1. How to get HEM2 beta? - Fixed
    By drunkson in forum General Support
    Replies: 6
    Last Post: 08-05-2011, 06:40 PM
  2. Teething problems with HEM2 11.07b
    By beaneh in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2011, 02:15 AM
  3. How to sync HEM1 and HEM2
    By Goobertron in forum General Support
    Replies: 2
    Last Post: 08-01-2011, 03:34 PM
  4. Cannot run HEM2
    By Abaddon in forum General Support
    Replies: 4
    Last Post: 07-30-2011, 02:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •