literate-perfunctory
Poker Software
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    35

    Default Created a new db - Need my old HUD config

    I have been told that there is a way to transfer my hud from my old database to my new database but cant figure out how to do it.

    My old db is still availabe on the same computer.

    Thanks

  2. #2
    HM Support Patvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    33,523

    Default

    Connect to your old database.
    Go to hud options--> player preferences--> export HUD

    Connect to your new database
    Go to hud options--> player preferences--> import HUD (and select the file you just named the exported HUD)
    Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.

    If you would like to leave some feedback to help us improve the quality of the solutions, and/or the support quality you received, - you can do this here

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    35

    Default

    ty

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 05-18-2012, 02:02 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 09-06-2011, 04:02 AM
  3. Replies: 14
    Last Post: 04-13-2011, 05:41 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-10-2009, 11:54 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 08-16-2008, 02:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •