Reports and Stats aren't there, HUD OK
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Switzerland
    Posts
    738

    Default Reports and Stats aren't there, HUD OK

    Hi

    A fellow of pokerstrategy.com has the following problem on winamax and bwin: He has the HUD but his graph and summaries of tourneys aren't there. That works for other rooms he plays. He has the current version 1.11.07a, cleared his stats, english versions.

    Is there a bug around or another trick to click?

    Regards

    Daniel

  2. #2
    HM Support netsrak's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Germany
    Posts
    25,709

    Default

    No known bug, it may be a filter, screenname or date/time settings problem?

    What happens if he imports the hands into a new database?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    21

    Default

    This is the same as it is on Microgaming, when playing SNG's

    HUD works fine, but the results are not imported into the database.

    I recived and email from support, that they are aware of the problem, but curently have no eta on when it will be fixed.

Similar Threads

  1. Possible bug in BB Reports stats
    By Spec in forum Manager General
    Replies: 6
    Last Post: 05-05-2011, 03:52 AM
  2. Can't see the stats I want in REPORTS
    By vinthemaster in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2011, 10:45 AM
  3. Reports Stats
    By leftydeucey in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2010, 10:25 PM
  4. How to get those stats in the Reports Tab?
    By BCQ in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 08-04-2009, 09:44 AM
  5. Not seeing stats in Reports tab
    By yeesh in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2008, 04:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •