literate-perfunctory
Poker Software
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    26

    Default HEM not displaying HUD

    Believe me I've read the FAQ many times and haven't been able to get HUD to display on my table @ pstars.

    I first dl'd the HEM from the e-mail I received, then the update.

    my pokerstars HH go to C:\Program Files\PokerStars\HandHistory\

    I went to options and configured the auto import to take those hands and move it to a folder i created (as the FAQ in HEM suggested) My documents -> HEM Processed

    The HH files from pstars is wokring properly (I erased all the HH's and played in a table and it came up in pstars) but nothing is processed to the file i made.

    When I play a hand it the HEM either reads "Auto update did not find any new files...try again in 5 seconds..." or "found 1 hand to process"

    No hands are in my cash games -> report (my alias is typed in)
    I only bought the 55$ one, so in my filter I can't choose my stakes (not that I'd need to since Im playing micro stakes atm)

    Tried relaunching and double clicking HUD. Nothing comes up (I think the table manager is suppose to?)

    I also turned off my preferred seating in pstars and still no stats on the table.

    help?
    Last edited by Ksight3; 09-26-2008 at 09:54 PM.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    88

    Default

    i'm using HEM and HUD on stars right now... v1.06.03h. it came right up on the table w/o any input from me. check your 'HUD Options > Launch HUD with Auto Import... mine is checked. hth

    EDIT: i use a preferred seating as well...

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    26

    Default

    Mine's checked also...and I've tried re-launching. nothing comes up.

    My preferred seating is checked off atm so (at least until i can get stats to show up)

    I don't use vista either if dat helps.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    88

    Default

    maybe try to download HEM into a different path file and launch from it there... see if the HUD works, if it does transfer your hh's to the new one?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    26

    Default

    Actually "table manager" appears, and when I play in a table it shows that table also. the stats on it never changes (it shows the table name, says 0/6 players nothing under VPIP or fish)

  6. #6
    Tech Support Manager morny's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    20,887

    Default

    If you look at the title bar on HM exactly what version does it show?
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    We welcome any feedback on any solutions we provide, this helps us to provide better quality solutions in the future.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11

    Default

    I am also having a problem with the HUD today. It worked just fine yesterday and previously but todfay I get no HUD stats at all on Pstars 6max NL.

    1.06.03h version, Vista.

    Have restarted HEM and Pstars to no effct.

    Nothing has changed since yesterday when it was working fine, although Pstars did throw an error box when I opened a new table

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11

    Default

    Actually it was not a pstars error but a table manager error -

    "Exception thrown in destructor
    (f:\sp\vctoolsvc7libs\ship\atlmfc\src\mfc\filecore .cpp:111)
    an unnamed file was not found

    I have to assume this is realted to the problem

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    88

    Default

    Hi I am having the exact same problem. All was fine yesterday, today I get no stats whatsoever and in the table manager it says 0/6 while there are 6 people seated.

  10. #10
    Tech Support Manager morny's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Ireland
    Posts
    20,887

    Default

    Quote Originally Posted by OK2ThePrism View Post
    Actually it was not a pstars error but a table manager error -

    "Exception thrown in destructor
    (f:\sp\vctoolsvc7libs\ship\atlmfc\src\mfc\filecore .cpp:111)
    an unnamed file was not found

    I have to assume this is realted to the problem
    This version fixes the problem http://www.holdemmanager.com/downloa...03betawhud.exe
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    We welcome any feedback on any solutions we provide, this helps us to provide better quality solutions in the future.

Similar Threads

  1. hud not displaying since last pstars update
    By nemeelucas in forum Manager General
    Replies: 1
    Last Post: 09-24-2008, 01:55 PM
  2. PokerLOCO---NO HUD displaying???????
    By dangerfish in forum Manager General
    Replies: 5
    Last Post: 09-20-2008, 12:38 PM
  3. HUD not displaying everyone when there is no hero
    By browndog in forum Manager General
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2008, 07:37 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-12-2008, 07:21 PM
  5. Bug - Displaying stats
    By KittyLiquor in forum Manager General
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2008, 02:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •